Șantier închis la centrul oncologic din Suceava.  Managerul Spitalului Județean Rîmbu către consilierul județean Cușnir: “Un centru de radioterapie este o uzină și nu o stație de benzină” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Șantier închis la centrul oncologic din Suceava.  Managerul Spitalului Județean Rîmbu către consilierul județean Cușnir: “Un centru de radioterapie este o uzină și nu o stație de benzină”

De    •   Publicat acum 1 an, 20 august 2018   •   Fara comentarii

Managerul Spitalului Județean Suceava Vasile Rîmbu a ținut să-i dea o replică tăioasă consilierului județean Dan Cușnir ( PSD ) atunci când acesta l-a interpelat în legătură cu întreruperea construcției centrului oncologic din municipiul Suceava, din curtea spitalului vechi.

Cușniur a spus că  “am tras acum vreo 4 ani un semnal de alarmă că studiul de fezabilitate era un lucru început prost, care nu se putea termina decât prost”.

Lucrările au debutat în toamna anului trecut, dar General Construct Suceava a sistat investiția în urmă cu 2 luni din cauza întârzierilor la plată ale beneficiarului Lotus Center Cluj-Napoca.

Solicitat să ia cuvântul, Rîmbu a replicat că  “n-a fost un studiu de fezabilitate prost, pentru că a trecut prin Consiliul Județean, ați fost de acord cu el.

Beneficiarul a avut niște dificultăți de finanțare, contractul cu constructorul a expirat, au intervenit niște neînțelegeri între dânșii, sunt în discuții pentru un nou contract”  și a încheiat cu remarca  “un centru de radioterapie este o uzină și nu o stație de benzină, e greu să-l organizezi”,  aluzie la faptul că Dan Cușnir este administrator de stație PECO.

 

 

Pe amplasamentul din curtea spitalului vechi a fost săpată fundația centrului oncologic, dar numai atât, constructorul a retras utilajele.

Contractul prevedea finalizarea lucrărilor pe 15 iulie.

Investiția are o valoare de 13 milioane euro.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 20 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 20, 2018 @ 6:26 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string P0NSg6 to the field below: