Două case afectate de incendiu la Frăutății Noi.  O femeie a suferit atac de panică - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Două case afectate de incendiu la Frăutății Noi.  O femeie a suferit atac de panică

De    •   Publicat acum 1 an, 20 august 2018   •   Fara comentarii

 

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Gălănești și Bilca, au intervenit ieri cu 8 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Vuliva, comuna Frătăuții Noi.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul unei case de locuit și al unei anexe, corp comun, precum și la acoperișul unei locuințe învecinate, cu pericol de propagare la cele două gospodării și la o proprietate din apropiere.

La prima gospodărie au ars acoperișul corpului comun pe aproximativ 140 mp., bunuri din podul locuinței și din anexă și s-au degradat elemente de tâmplărie, aproximativ 20 mp. din acoperișul unei anexe și un autoturism.

 

La cea de-a doua gospodărie a ars parțial acoperișul casei, pe aproximativ 60 mp. și s-a degradat tavanul camerelor, pe aceeași suprafață.

Flăcările au afectat și aproximativ 2 mp. din acoperișul locuinței dintr-o a treia proprietate.

Pe timpul intervenției pompierilor, o femeie în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică.

Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a transportat-o la spital pentru investigații suplimentare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 20 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 20, 2018 @ 2:21 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CIYs7X to the field below: