Ponta la Suceava despre mitingul de la București: “Ministrul de Interne este un infractor pentru că a dat ordine de provocare a violențelor.  Camen Dan nu a acționat de capul ei” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ponta la Suceava despre mitingul de la București: “Ministrul de Interne este un infractor pentru că a dat ordine de provocare a violențelor.  Camen Dan nu a acționat de capul ei”

De    •   Publicat acum 1 an, 15 august 2018   •   Fara comentarii

 

Președintele Pro România Victor Ponta se află, în aceste zile, în județul Suceava pentru a participa la manifestările religioase de sărbătoarea Adormirii Maiciii Domnului și nu putea rata, azi, o conferință de presă la sediul partidului din Suceava.

Însoțit de Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, el și-a axat discursul pe mitingul anti-PSD din 10 august de la București, spunând  “cel mai simplu lucru este să sari la bătaie, dar dacă ești deștept ai grijă să nu se întâmple lucrul ăsta.  Sunt mândru că atunci când s-a pus problema să detensionăm o situație importantă pentru țară am ales să plec eu din funcție  ( în noiembrie 2015 – n.r. ),  cred că asta trebuie să facă un om politic care este interesat de altceva decât de scaunul propriu.  Atunci când ești la putere, dacă ai minte, eviți situațiile de acest fel”.

Ponta a fost de părere că vârfurile PSD sunt responsabile de violențele de la miting :  “Sunt convins că a existat o premeditare din partea ministrului Carmen Dan și a lui Liviu Dragnea, s-a dorit crearea acestei tensiuni.  Cel care a dat ordin jandarmilor, și acela este ministrul de Interne, este un infractor pentru că a dat ordine de provocare a violențelor. Nu o bănuiesc pe dna. Camen Dan nici măcar 1 % că ar fi acționat de capul ei.  Nu face nimic altceva decât ceea ce i se spune.  Dna. Carmen Dan trebuie să răspundă penal pentru ceea ce a făcut, ea a acționat la ordinul dlui. Liviu Dragnea”.

Totodată, Ponta a spus că  “dl. Iohannis n-a făcut absolut nimic din ceea ce ar fi putut face un președinte ca să intervină la timp și să evite aceste lucruri”.

Concluzionând, Ponta a afirmat că actualul Guvern PSD – ALDE este  “incompetent, analfabet și execută ordine aberante din partea unui om care nu face parte din Guvern”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 15, 2018 @ 12:21 am
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yFdc0A to the field below: