Program prelungit de lucru la Serviciul Permise Auto Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Program prelungit de lucru la Serviciul Permise Auto Suceava

De    •   Publicat acum 11 luni, 13 august 2018   •   2 comentarii

În această lună, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava programul de lucru cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8,30-18,30, de luni până vineri.

Decizia a fost dată având în vedere numărul tot mai mare de solicitări  de înmatriculare și autorizare vehicule.

Prefectura a anunțat, azi, printr-un comunicat, că măsura de  prelungire a programului de lucru a fost luată  în urma unei analize, care a avut în vedere “intervalul de timp disponibil pentru programarea online, volumul de înmatriculări programate și efectuate în perioada iunie -octombrie, numărul cărților de identitate a vehiculelor emise de RAR în perioada iunie – august și personalul încadrat”.

De asemenea, s-a avut în vedere  “necesitatea tratării cu prioritate a tuturor solicitărilor persoanelor fizice și juridice de înmatriculare a vehiculelor noi, astfel încât data primei înmatriculări ce se va tipări pe certificatul de înmatriculare să nu depășească data limită de 31 august”.

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 13 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 13, 2018 @ 10:51 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Luca Carmen spune:

  Ma aflu la rand la inmatriculari… aici nu mai sunt persoane cu bonuri nici cu programari si totusi pe cei curajosi care stau de dimineață la rand care totusi nu au bonuri, nici programare dar dat fiind ca programul este prelungit si nu sunt cetateni la rand este oare normal sa fie refuzati?!?!
  Zic eu… program prelungit pt a face ce???
  Deci este ora 17:36 si astept sa vad daca intre timp s-a schimbat ceva?

 2. Luca Carmen spune:

  S-a schimbat ceva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V6ywc6 to the field below: