Parcul din fața Policlinicii din Suceava va fi modernizat - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Parcul din fața Policlinicii din Suceava va fi modernizat

De    •   Publicat acum 2 ani, 8 august 2018   •   Fara comentarii

 

Primăria Suceava a alocat 103.000 lei firmei Symmetrica pentru refacerea totală a pavajului ( pavele, borduri ) în parcul Florea Vladimir din fața Policlinicii Areni.

Vor fi înlocuiți 1.000 mp. pavaj, 155 ml. trepte și 355 ml. bordură mică.

 

 

Parcul din fața policlinicii are o vechime de 5 decenii, având în centru o fântână arteziană.

O parte din bănci sunt folosite de amatorii de șah și table, în majoritate pensionari.

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
  • Publicat: acum 2 ani, 8 august 2018
  • de:
  • Ultima modificare: august 8, 2018 @ 8:35 pm
  • Sub: Ştiri locale
  • Termene si conditii:

    • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
    • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
    • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
    • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9FKvHb to the field below: