O altă investiție care se îneacă la mal, asemeni șoselei de centură a Sucevei: pârtia de schi din Rarău - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

O altă investiție care se îneacă la mal, asemeni șoselei de centură a Sucevei: pârtia de schi din Rarău

De    •   Publicat acum 1 an, 6 august 2018   •   Fara comentarii

 

UPDATE  /  Corneliu Popovici, fost secretar de stat în Ministerul Turismului și consilier la cabinetul ministrului Elena Udrea la debutul proiectului  ( numit de presă liftierul Elenei Udrea )  a declarat, azi, că  “în afară de faptul că s-au perindat guverne PSD și PNL, datorită finanțărilor care au fost și n-au fost, astăzi utilajele instalate se confruntă cu probleme tehnice, de siguranță. Azi mulți se duc acolo, își fac selfie, își atribuie paternitatea proiectului, eu le spun să stea liniștiți, proiectul nu le aparține, a fost gândit ca o gură de oxigen pentru stațiunea turistică de interes național Câmpulung Moldovenesc”.

 

 

La o lună de la vizita ministrului Turismului, Bogdan Trif, pe pârtia de schi din masivul Rarău lucrările nu au avansat prea mult.

Deși politrucii PSD și PNL prezenți atunci pe teren au făcut declarații optimiste, potrivit cărora se va schia în iarna următoare, investițiile se derulează încet, parțial și din cauza ploilor dese.

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/07/06/alt-ministru-aceeasi-promisiune-partia-de-schi-din-rarau-ar-putea-fi-deschisa-iarna-viitoare/

 

 

La 9 ani de la debutul proiectului, drumul de acces către pârtie nu a fost modernizat, responsabilitatea revenind Primăriei și Consiliului Județean.

Probleme importante continuă și la cel de-al doilea traseu al pârtiei, care trece prin situl Natura 2000 Rarău – Giumalău, fiind nevoie de avize și autorizații suplimentare.

Chiar dacă investițiile nu sunt finalizate, Primăria Câmpulung Moldovenesc a desemnat operatorul pârtiei, asocierea Calcarul Pojorâta – Maghebo Câmpulung Moldovenesc.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : OVIDIU VERMEȘAN

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 6 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2018 @ 11:49 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZrPJOU to the field below: