DIN PANA MEA! Gargară politică în stare pură: la București liberalii dau de pământ cu Dragnea & Co., la Mitocu Dragomirnei fac alianță - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

DIN PANA MEA! Gargară politică în stare pură: la București liberalii dau de pământ cu Dragnea & Co., la Mitocu Dragomirnei fac alianță

De    •   Publicat acum 1 an, 5 august 2018   •   1 comentariu

Azi a avut loc, la București, Consiliul Naţional PNL, la care s-a prezentat și preşedintele Iohannis.  Pe scenă, în primul rând de scaune, a stat și șeful PNL Suceava, Flutur.

Așa cum era de așteptat, momentul a fost folosit pentru tot felul de declarații de luptă cu Guvernul PSD – ALDE.  De exemplu, liderul liberal Orban a perorat că  doar PNL se poate bate cu PSD şi are capacitatea de a învinge PSD aşa cum va demonstra în alegerile locale. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL. Cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că face un serviciu PSD şi acestui mod dezastruos în care conduce România,  iar Iohannis a cerut liberalilor care și-au anunțat loialitatea nelimitată față de el  “fiţi hotărâţi, construiţi un program politic solid, serios. Fiţi uniţi, fiţi puternici şi spuneţi oamenilor că aveţi soluţii pentru economia românească. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum se face adevarată reformă administrativă, că pentru voi justiţia contează. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum trebuie guvernată ţara. Eu mă lupt cu abuzurile PSD, lupt împotriva abuzurilor PSD, vă invit să faceţi la fel”.

Așa au cuvântat politicienii, azi la București.

În județul Suceava, în urmă cu câteva zile, liberalul Flutur și social democratul Stan au făcut alianță pentru a-l detrona pe viceprimarul PMP din Mitocu Dragomirnei.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/08/02/blatul-de-la-mitocu-dragomirnei-stan-si-flutur-reinvie-usl/

 

 

Ceea ce înseamnă că, pentru Flutur, ca și pentru Stan, politica are cu totul alte înțelesuri. Justiție? Statul Paralel? PNL? PSD? Despre ce vorbim?

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 5 august 2018
 • de:
 • Ultima modificare: august 5, 2018 @ 11:53 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Emu spune:

  Pentru ziaristul Dan Pascaru rau e tot ce face PNL si ii place tot ce face PSD?Vad ca in liberali dai cu parul si in PSD cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V8u3vE to the field below: