DIN PANA MEA! Încă un ministru PSD plimbat degeaba pe ruta București - Suceava și retur - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

DIN PANA MEA! Încă un ministru PSD plimbat degeaba pe ruta București – Suceava și retur

De    •   Publicat acum 2 ani, 29 iulie 2018   •   Fara comentarii

Așa cum era de așteptat, vizita la Suceava a lui Andrușcă – ministrul Economiei la darea în folosință a modernizărilor de la Stația de transformare a energiei electrice a fost ca în proverbul cu pomul lăudat.  Cu toate că, în cazul acesta, pomul a fost mai mult de decor.

Pe rețelele de socializare și la TV am văzut imagini cu un ministru dezorientat, care nu prea avea habar ce se așteaptă de la el.   ZdpN a scris că prestația ministrului a fost palidă, probabil gratulând-o.

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/07/27/video-prestatie-palida-ministrului-economiei-la-suceava-este-primul-eveniment-public-major-intern-la-care-particip/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/07/27/ministrul-economiei-extrem-de-apatic-la-suceava-vicepresedintele-cj-seredenciuc-solicitat-gaz-metan-la-vatra-dornei-senatorul-stan-sarit-sa-multumeasca-lui-andrusca/

Vizita de lucru” a lui Andrușcă se înscrie în suita marilor evenimente ale PSD care, în lipsa unor investiții adevărate în județ, își plimbă periodic prin teritoriu miniștrii.  Aceștia vin, văd, promit și pleacă, lăsând în urmă încă o acțiune bifată și fără rezultate.  După un timp oarecare miniștrii sunt schimbați, iar cei noi o iau de la-nceput cu și mai mare zel.  Evident, parlamentarii și autoritățile locale se extaziază că uite, domle, fiți atenți, am mai adus un ministru în județ.  Egal cu zero virgulă unu !

Recent au venit pe meleagurile noastre miniștrii Sănătății și Turismului, Pintea, respectiv Trif.  Au văzut, au dat indicații prețioase, au lăudat, au mai și criticat când n-au avut încotro, au plecat, pa și pusi, ne vedem altădată !   ZdpN  a scris și despre ei.

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/05/24/ministrul-sanatatii-vizita-la-falticeni-noul-spital-mai-nevoie-de-28-milioane-lei-pentru-fi-functional/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/07/03/gargara-ministrului-sanatatii-municipiul-suceava-ar-avea-nevoie-de-4-centre-de-permanenta-dar-nu-primeste-bani-nici-macar-pentru-unul/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/07/06/alt-ministru-aceeasi-promisiune-partia-de-schi-din-rarau-ar-putea-fi-deschisa-iarna-viitoare/

 

Peste ani, investițiile vizitate probabil tot nu vor fi terminate, iar noi nici nu ne vom mai aminti că au existat miniștri cu numele Andrușcă, Pintea sau Trif.  Alți politruci la fel de “capabili” le vor lua locurile.

 

 –

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 29 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 29, 2018 @ 12:43 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string I0AZNL to the field below: