ISU Suceava – locul 2 la concursurile Serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ISU Suceava – locul 2 la concursurile Serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

De    •   Publicat acum 11 luni, 27 iulie 2018   •   Fara comentarii

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a organizat,  în perioada 26-27 iulie, etapa a III-a – zonală a concursurilor Serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Concursul a reunit echipaje de la ISU Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău şi Suceava.

Obiectivele fundamentale ale acestui concurs urmăresc dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre pompierii profesionişti, precum şi îmbunătăţirea pregătirii fizice şi îndemânarea profesională a competitorilor.

Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a 4 probe – Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 metri, Ştafeta 4×100 metri și Dispozitivul de intervenţie la motopompă.

La final, în urma rezultatelor obţinute de toţi concurenţii loturilor participante, clasamentul general pe echipe fost următorul : locul 5 –Neamţ, locul 4 – Iași, locul 3 – Botoşani, locul 2 – Suceava şi locul 1 –Bacău.

În zilele următoare, după încheierea competiţiilor din toate zonele, se va stabili care sunt judeţele din țară care au obţinut cei mai buni timpi în concurs şi care se vor califica pentru faza naţională.

Lotul ISU Suceava este compus din sublocotenent Sorin Fronea, plutonier major Sergiu Avasiloaei, plutonier major Radu Cîrnu, plutonier major Robert Irimia, plutonier major Stephan Stan, plutonier major Mugurel Corduş, plutonier major Dumitru Dranca, plutonier Ionuț Tîmpescu, plutonier Andrei Pietriceanu, plutonier major Paul Cîrcu și plutonier major George Iftimie.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 27 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2018 @ 7:46 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GVeylr to the field below: