Liber la adus hârburi din vest: sucevenii au înmatriculat aproape 10.500 de vehicule în ultimele 3 luni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Liber la adus hârburi din vest: sucevenii au înmatriculat aproape 10.500 de vehicule în ultimele 3 luni

De    •   Publicat acum 2 ani, 11 iulie 2018   •   Fara comentarii

*doar 8 % dintre acestea sunt mai noi de 5 ani

 

 

În cel de-al doilea trimestru al anului, Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare Vehicule a desfășurat 10.479 operațiuni de înmatriculare în circulație a vehiculelor ( din care 838 cu data fabricației sub 5 ani ), 3.999 transcrieri și 26 operațiuni de înmatriculare temporară.

Au fost procesate 10.309 certificate de înmatriculare, din care 648 sunt preschimbări de documente și atribuite 4.692 autorizații provizorii și plăci pentru vehiculele autorizate provizoriu pentru definitivarea documentelor în vederea înmatriculării definitive, pentru dealeri autorizați.

Totodată, au fost operate 789 radieri auto din evidențe, din diferite cauze : schimbarea  caroseriei, la cererea proprietarului, în cazul dezmembrării, furt și export.

În cadrul Serviciului va funcționa un ghișeu  la  liber,  în perioada 27 iunie – 1 octombrie.

În trimestrul II,  Compartimentul permise de conducere și examinări a preluat 6.725 dosare ale candidaților în vederea obținerii permisului de conducere și a procesat 9.275 permise de conducere, 6.055 reprezentând preschimbări sau adăugări de categorii ale acestor document.

La proba teoretică de sală au fost examinate 5.590 persoane, fiind declarate admise 3.014 ( 53,9 % ), iar la proba practică de traseu au fost examinate 4.649 persoane, fiind admise 3.306 ( 71,1 % ).

În perioada 1 aprilie – 15 mai, examinarea la proba practică de traseu s-a desfășurat în municipiul Suceava, după care proba a avut loc în Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Rădăuți.

În evidențe figurează 91 școli de șoferi, în total fiind 430 de  instructori auto.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 11 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 11, 2018 @ 5:51 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Rss52A to the field below: