Bărbat din Slatina arestat preventiv după ce, beat fiind, l-a bătut și tăiat cu cuțitul pe un vecin - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbat din Slatina arestat preventiv după ce, beat fiind, l-a bătut și tăiat cu cuțitul pe un vecin

De    •   Publicat acum 11 luni, 11 iulie 2018   •   Fara comentarii

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Petru Irimescu (36 ani, din Slatina) pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, violare de domiciliu şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, dispunând şi luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Irimescu pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandatul de arestare.

Irimescu este proprietarul unei autoutilitare, însă nu este şi posesor de permis de conducere.

Pe 30 iunie, aflat în stare avansată de ebrietate, el s-a urcat la volanul autoutilitarei şi s-a deplasat pe drumurile publice din Slatina.

În noaptea de 30 iunie / 1 iulie, bărbatul a purtat o convorbire telefonică cu persoana vătămată, aceasta proferând insulte şi injurii la adresa sa, fapt care a determinat pe Irimescu să se deplaseze la domiciliul persoanei vătămate, cu intenţia declarată de a o agresa.

Irimescu s-a deplasat cu autoutilitara la locuinţa victimei, ulterior a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, având asupra sa un cuțit, iar în continuare a exercitat multiple acte de violenţă asupra victimei cu pumnii şi cu cuțitul, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Procurorii afirmă că rezultatul urmărit de inculpat nu s-a putut produce din cauze independente de voinţa sa.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 11 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 11, 2018 @ 12:39 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string agDuIO to the field below: