PSD Suceava laudă pensiile nesimțite pentru aleșii locali: ”Eficiență sporită în oferirea unui serviciu public de calitate” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava laudă pensiile nesimțite pentru aleșii locali: ”Eficiență sporită în oferirea unui serviciu public de calitate”

De    •   Publicat acum 9 luni, 10 iulie 2018   •   Fara comentarii

PSD Suceava a emis, azi, un comunicat în care nu vorbește despre masacrarea legilor justiției, ci despre adoptarea Codului administrativ, Codului silvic și a legii referitoare la exploatările gazelor naturale din platforma Mării Negre, numită și legea off-shore.

Purtătorul de cuvânt – deputatul Alexandru Rădulescu ține să spună că, la Codul silvic,   prin implicarea deputatului sucevean Emanuel Havrici, care a realizat amendamentele necesare la art. 59 al acestui cod, populația va avea acces la o cantitate suficientă de lemn de foc, la un preț rezonabil, evitându-se neajunsurile din anii 2016 – 2017”.

O filmare de 6 min. 9 sec., prezentată de Asociația Forestierilor din România, referitoare la discuțiile de modificare a art. 59 îl arată pe Havrici stând liniștit pe scaun, fără să spună nimic.

Rădulescu afirmă că, prin Codul administrativ adoptat, se conferă primarilor, administrației publice județene și locale, instituțiilor publice  o eficiență sporită în oferirea unui serviciu public de calitate atât de mult așteptat de societatea civilă”.

Codul administrativ prevede pensii speciale pentru aleșii locali și le permite acestora, printre altele, să fie persoane fizice autorizate ( PFA ) sau persoane care exploatează o întreprindere individuală sau o întreprindere familială.

PMP a anunțat că va contesta Codul la Curtea Constituțională.

În ceea ce privește legea referitoare la exploatarea gazelor din Marea Neagră, deputatul PSD afirmă că  prin prevederea ca 50 % din cantitatea de gaze exploatate să se tranzacționeze în România se realizează un pas important în asigurarea independenței energetice a țării, iar prin prevederea unei impozitări corecte a societăților care au câștigat dreptul de exploatare, încă din 2008, se vor încasa la bugetul de stat peste 20 miliarde dolari”.

La acest proiect, opoziția a remarcat că ”Liviu Dragnea intenţionează să transforme România într-un hub energetic pe persoană fizică. Are trei parteneri – Rusia, Ungaria şi Turcia. Prin această lege, Dragnea vrea să le dea o lecţie şi un avertisment americanilor”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 10 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 10, 2018 @ 7:47 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string olVwkL to the field below: