Cu Dragnea până la capăt! Stan despre hăcuirea legilor justiției: “Nu ne vom lăsa!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Cu Dragnea până la capăt! Stan despre hăcuirea legilor justiției: “Nu ne vom lăsa!”

De    •   Publicat acum 12 luni, 8 iulie 2018   •   Fara comentarii

Ioan Stan, șeful organizației județene PSD Suceava, consideră că votarea la foc automat a legilor justiției nu reprezintă o problemă internă și niciun impediment în relațiile cu statele partenere din Uniunea Europeană.

El a declarat, la Bucovina TV, că  “PSD nu a greșit cu nimic, sub nicio formă, proiectele au fost în dezbatere publică de un an și jumătate, cam cât timp ar trebui ?

Aaa, că ele sunt contestate, e dreptul partidelor și al președintelui, sigur, operațiunea va mai dura câteva luni bune, poate chiar jumătate de an, dar nu ne vom lăsa”.

El a mai completat că  “partidele din opoziție doresc a crea evenimente politice, poate-poate vor câștiga capital politic, asta se urmărește”.

Reamintim că, după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu (decizia nu e definitivă), PSD Suceava anunța că  deși, în opinia noastră, această sentință este umbrită de anumite circumstanțe pe care le considerăm nefirești, noi considerăm că decizia unei instanțe judecătorești este indiscutabilă, conform principiilor statului de drept pe care le respectăm.

În aceeași măsură la fel de indiscutabilă rămâne prezumția de nevinovăție a unei persoane până la pronunțarea definitivă a instanțelor – de asemenea un principiu al statului de drept.

Susținem în continuare mandatul domnului Liviu Dragnea de președinte al PSD așa cum ne-au împuternicit alegătorii noștri, iar acest mandat nu poate fi pus în discuție sub presiunea străzii sau a unor reprezentanți nocivi ai statului paralel”.

 

=

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 8 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 8, 2018 @ 11:02 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PoFAjw to the field below: