FOTO  /  Gospodărie distrusă de flăcări în Capu Codrului.  O autospecială ISU s-a răsturnat după ce drumul s-a surpat - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO  /  Gospodărie distrusă de flăcări în Capu Codrului.  O autospecială ISU s-a răsturnat după ce drumul s-a surpat

De    •   Publicat acum 8 luni, 3 iulie 2018   •   Fara comentarii

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentelor de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Păltinoasa, au intervenit, ieri cu 6 autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga locuință, la o bucătărie de vară și la proprietatea învecinată.

Au ars un atelier de tâmplărie pe 30 mp, un depozit de furaje pe 30 mp, un adăpost de animale pe 50 mp, două magazii corp comun pe 50 mp, acoperișul, podul și mansarda locuinței pe aproximativ 110 mp și circa 10 tone de furaje.

S-au degradat tavanul, pereții, tâmplăria și instalațiile casei, mobilier, electrocasnice, materiale textile și altele.

În incendiu au pierit 3 bovine și 30 de păsări de curte.

O autospecială a subunității din Gura Humorului, care transporta apă pentru mașinile de intervenție aflate la locul incendiului, în timp ce rula pe o uliță a satului din piatră și pământ și cu o lățime de 3 metri, structura drumului a cedat și s-a surpat, din cauza deteriorării în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Acest lucru a determinat ca autospeciala să intre în balans și să se răstoarne pe o parte, în afara carosabilului.

Cei doi pompieri militari care se aflau în mașină nu au fost răniți, iar autospeciala a suferit avarii minore.

Intervenția nu a fost afectată de acest incident, incendiul fiind localizat, iar la fața locului erau prezente încă 5 autospeciale care au asigurat continuitate pentru furnizarea apei și lichidarea ultimelor focare.

Flăcările au izbucnit din atelierul de tâmplărie, iar cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 3 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 3, 2018 @ 11:21 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HTmhfi to the field below: