FOTO  /  12 focuri de armă pentru oprirea unui transport de țigări de contrabandă, la Straja.  Șoferul a izbit autospeciala Poliției de Frontieră și a reușit să fugă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO  /  12 focuri de armă pentru oprirea unui transport de țigări de contrabandă, la Straja.  Șoferul a izbit autospeciala Poliției de Frontieră și a reușit să fugă

De    •   Publicat acum 8 luni, 3 iulie 2018   •   Fara comentarii

Ieri, polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus au identificat în trafic, în Straja, un autoturism de teren Mitsubishi Shogun, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în viteză.

Polițiștii de frontieră au efectuat somațiile prin voce, dar conducătorul autoturismului nu s-a supus acestora, fapt pentru care au folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de avertisment în plan vertical şi spre pneurile autoturismului.

Pe timpul urmăririi, în încercarea de a scăpa, şoferul a acoşat autospeciala Poliţiei de Frontieră, după care a abandonat autoturismul reușind să fugă, profitând de vegetația din zonă și întuneric.

Din primele verificări, în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări, motiv pentru care a fost dusă la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 17.500 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de 205.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Poliția de Frontieră

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 3 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 3, 2018 @ 12:24 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HstKOi to the field below: