FOTO  /  Podul din Milișăuți afectat de ploi. Circulația pe DN 2H a fost închisă. - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

FOTO  /  Podul din Milișăuți afectat de ploi. Circulația pe DN 2H a fost închisă.

De    •   Publicat acum 1 an, 1 iulie 2018   •   Fara comentarii

UPDATE  /  Delgaz Grid a anunțat, duminică dimineață, că 3 consumatori din Broşteni nu erau alimentaţi cu energie electrică din cauza unui stâlp de medie tensiune lovit de viituri.

 

Ploile abundente din ultimele zile au afectat podul peste râul Suceava din Milișăuți.

Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, activat la sediul ISU Suceava, a hotărât închiderea circulației pe DN 2H, traficul rutier fiind deviat pe rute alternative.

 

 

Ieri, pompierii militari suceveni au intervenit în 16 localităţi – Vatra Dornei, Gura Humorului, Stulpicani, Slatina, Solca, Frasin, Straja, Berchișești, Rădăuți, Brodina, Capu Codrului, Broșteni, Capu Câmpului, Doroteia, Neagra și Boroaia.

209 pompieri salvatori, cu 55 de mijloace de intervenție ( autospeciale, autocamioane și motopompe ), sprijiniţi de poliţişti, jandarmi, lucrători ai Serviciilor Voluntare, ai Comitetelor Locale și ai Comitetului Județean pentru Situaţii de Urgenţă, lucrători ai Serviciului de Gospodărire a Apelor și polițiști locali ( în total 467 de persoane, cu 156 de mijloace de intervenţie ) au intervenit în diferite situaţii, de monitorizare și pentru evacuarea apei din 53 de case, 43 de anexe, 77 de curți și 24 de beciuri.

Au fost afectate DJ 177A, între Frasin și Doroteia și DJ 209A între Slatina și Găinești.

De asemenea, 3 localități erau fără curent electric, respectiv Slatina ( 17 posturi de transformare ), Broșteni ( 7 posturi de transformare ) și Voroneț ( 10 puncte de transformare ).

O altă consecință a fenomenelor meteo periculoase este ruperea conductei magistrale ce alimentează cu gaz natural municipiul Rădăuți și agenții economici din zonă, iar echipaje specializate lucrează pentru remedierea situației.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 1 iulie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 1, 2018 @ 10:28 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vj3wgK to the field below: