Președintele PNL tună și fulgeră împotriva PSD: “Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul de analfabeți funcțional pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Președintele PNL tună și fulgeră împotriva PSD: “Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul de analfabeți funcțional pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea”

De    •   Publicat acum 1 an, 24 iunie 2018   •   Fara comentarii

Președintele PNL Ludovic Orban a făcut, la acest final de săptămână, un plăcut tur în nordul Moldovei, fiind invitat de subalternii locali la Zilele orașelor Piatra Neamț și Suceava.

La Suceava, după ce a asistat la slujba religioasă de la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou, a participat, în sala mică a Casei de Cultură, la o ședință cu activul de partid.

Apoi, la Cetatea de Scaun, a susținut o conferință de presă și a fost martor la deschiderea celei de-a doua ediții a Programului Ștefanian, manifestare foarte dragă lui Gheorghe Flutur, președintele liberal al Consiliul Judeţean.

Referindu-se la actuala moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD – ALDE, el a declarat că  “am purtat negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai puțin evident PSD, de asemenea cu parlamentarii individual.

Așteptăm o poziționare din partea UDMR, nu mi se pare normal să stea alături de Dragnea, dacă fac lucrul ăsta înseamnă că nu țin cont de cei care i-au trimis în parlament.

Nu mă puneți să fac predicții, se mai pot întâmpla multe lucruri până miercuri, dar există șanse”.

Întrebat dacă se va alia cu Victor Ponta (fost PSD, actual Pro România), Orban s-a ambalat, în stilu-i caracterisitic, la adresa lui Dragnea :  “Obiectivul nostru fundamental este să salvăm România de acest clan, de acest grup de ocupație, de această adevărată camarilă din jurul lui Dragnea care încearcă să pună mâna pe România.

Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul – marionetă care ascultă orbește ordinele lui Dragnea, să dăm jos guvernul de analfabeți funcțional pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea”.

Chestionat dacă va ieși să protesteze în stradă, Orban a răspuns că  “m-am ferit să mă afișez personal la manifestații, n-am vrut să creăm pretexte propagandei nocive a PSD să spună că există interes politic în aceste manifestații”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 24 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 24, 2018 @ 6:22 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Bjkdm0 to the field below: