Doi șoferi băuți din zona Fălticeni au refuzat să dea probe biologice de sânge pentru a li se stabili alcoolemia. Unul dintre ei avea, după etilotest, o alcoolemie de 1,4 la mie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doi șoferi băuți din zona Fălticeni au refuzat să dea probe biologice de sânge pentru a li se stabili alcoolemia. Unul dintre ei avea, după etilotest, o alcoolemie de 1,4 la mie

De    •   Publicat acum 2 ani, 24 iunie 2018   •   Fara comentarii

Doi șoferi cu aburii de alcool la cap le-au făcut zile grele polițiștilor după ce au fost prinși băuți la volan. Primul caz s-a petrecut vineri, la ora 11.30,  când o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DC 8, din comuna Drăgușeni, autoturismul condus de un localnic de 28 ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut azi-noapte, la ora 00.05, când un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe raza comunei Râșca, autoutilitara condusă de un localnic de 34 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 24 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 24, 2018 @ 2:10 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LooEJ8 to the field below: