UPDATE Parlamentarii PSD Suceava au pus batista pe țambal după condamnarea lui Dragnea - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

UPDATE Parlamentarii PSD Suceava au pus batista pe țambal după condamnarea lui Dragnea

De    •   Publicat acum 1 an, 21 iunie 2018   •   1 comentariu

UPDATE 2  / PSD Suceava l-a scos la înaintare și pe ministrul Educației, suceveanul Valentin Popa, care a semnat o declarație din două fraze, concepută în stilul clasic de servilism :  “Maniera în care s-a pronunțat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea, opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că acestă decizie are un anumit grad de incertitudine.

Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanței vor anula această sentință și astfel va fi confirmată prezumția de nevinovăție de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea – președintele PSD”.

—————————————–

UPDATE  /  PSD Suceava a emis, în această seară, un scurt comunicat în care precizează că deși, în opinia noastră, această sentință este umbrită de anumite circumstanțe pe care le considerăm nefirești, noi considerăm că decizia unei instanțe judecătorești este indiscutabilă, conform principiilor statului de drept pe care le respectăm.

În aceeași măsură la fel de indiscutabilă rămâne prezumția de nevinovăție a unei persoane până la pronunțarea definitivă a instanțelor – de asemenea un principiu al statului de drept.

Susținem în continuare mandatul domnului Liviu Dragnea de președinte al PSD așa cum ne-au împuternicit alegătorii noștri, iar acest mandat nu poate fi pus în discuție sub presiunea străzii sau a unor reprezentanți nocivi ai statului paralel”.

—————————————————

Extrem de vocali cu alte prilejuri, în această seară, după aflarea sentinței de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru președintele Liviu Dragnea, parlamentarii PSD de Suceava au pus batista pe țambal”.

Subalternii lui Dragnea nu au știut ce poziție declarativă să adopte, în lipsa unui semnal clar de la București.

S-au abținut de la comentarii și cei 3 suceveni puși în funcții în Guvernul DăncilăOana Pintilei, Tiberius Brădățan și Cristian Sologon.

La București, după câteva ore de șoc și tăcere, au început să apară scurte declarații :

Președinte ALDE Călin Tăriceanu :  ”Indiferent de sentința definitivă, vreau să subliniez importanța continuării dezbaterii și adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor și a încălcării drepturilor și libertăților cetățenilor”

Premierul Viorica Dăncilă :  ”Decizia instanţei de judecată în cazul preşedintelui PSD ne arată că modul în care în România se aplică legea este încă sub influenţa arbitrariului. Cred cu tărie în nevinovăţia preşedintelui PSD şi îl asigur de toată susţinerea mea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor”.

Ministrul de Interne Carmen Dan :  ”Am fost şi voi fi alături de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi sunt convinsă că, până la final, îşi va demonstra nevinovăţia

Dragnea a fost condamnat, azi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Decizia nu e definitivă.

Liderii PSD se reunesc vineri, începând cu ora 16:00, într-o ședință de urgență a Comitetului Executiv Național, care va avea loc la Palatul Parlamentului.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 21, 2018 @ 11:25 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Vineri, 22 iunie 2018, CEX PSD.
  Dragnea, sorbit din ochi de Irina: Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?
  Stan, sorbit din ochi de populimea lui (Rădulescu și compania): Vrem, vrem, nu ne lăăăăsaaaaaa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ILsRyj to the field below: