Șeful ISJ Suceava despre tichetele de vacanță: “Fiecare instituție în parte se ocupă de distribuția voucherelor” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Șeful ISJ Suceava despre tichetele de vacanță: “Fiecare instituție în parte se ocupă de distribuția voucherelor”

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 iunie 2018   •   Fara comentarii

Azi, într-o conferință de presă, Gheorghe Lazăr – inspectorul școlar general al județului Suceava, reinstalat în funcție după contestarea demisiei  încasate  de la Ministerul Educației, s-a referit la acordarea tichetelor de vacanță.

El a spus că aceste vouchere sunt distribuite de unitățile școlare și că ISJ nu a făcut decât să centralizeze toate solicitările.

“Nu cred că acum sunt impozitate voucherele, din moment ce este plin proces de contractare efectivă, ori card, ori tichet.

Pot fi banii virați într-un card, cu cardul se prezintă  ( angajații din învățământ – n.r. )  și decontează cheltuielile, un card special pentru așa ceva sau tichete valorice de 50 lei.

Noi am optat, la Inspectoratul Școlar, pentru tichete.

Fiecare instituție în parte se ocupă de distribuția voucherelor, noi am distribuit banii fiecărei instituții de învățământ”  a declarat Lazăr.

Tichetele de vacanță se acordă întregului personal din sectorul public şi din companiile în care statul este acţionar unic sau majoritar.

Cuantumul unui asemenea tichet este de 1.450 lei / salariat.

Comenzile de achiziție de vouchere de vacanță trebuie transmise unităților emitente de către angajatori și vor cuprinde cel puțin următoarele informații : numele și prenumele beneficiarilor cărora li se acordă voucherele; codul numeric personal al fiecărui beneficiar, în cazul voucherelor pe suport hârtie; numărul voucherelor de vacanță pentru fiecare beneficiar și valoarea nominală a voucherului de vacanță și valoarea nominală totală a voucherelor de vacanță acordate fiecărui beneficiar.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 14, 2018 @ 3:21 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1Qj0B5 to the field below: