PSD Suceava ridică în slăvi mitingul pro-Dragnea: “Participanții reprezintă imaginea reală a societății românești, nu  hipsterii adunați de pe rețele de socializare” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava ridică în slăvi mitingul pro-Dragnea: “Participanții reprezintă imaginea reală a societății românești, nu  hipsterii adunați de pe rețele de socializare”

De    •   Publicat acum 1 an, 14 iunie 2018   •   1 comentariu

PSD Suceava a emis, azi, un comunicat în care laudă participarea a peste 3.000 de membri și simpatizanți  la ceea ce s-a dovedit a fi cel mai mare miting din perioada post-decembristă”,  cel de adunare strâns unită în jurul liderului condamnat penal Liviu Dragnea.

În opinia conducerii județene PSD, sucevenii au mers la București  și din dorința de a stopa  implicarea nelegitimă a unor instituții de forță în actul de guvernare și de justiție, precum și din dorința de  a arăta opiniei publice internaționale că majoritatea parlamentară legitimată în 2016 are și acum susținerea majorității populației României”.

Comunicatul are și o latură directă la adresa protestelor îndreptate împotriva lui Dragnea și a PSD:  “La miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenți,  țărani, orășeni, vârstnici, tineri – aceștia reprezintă imaginea reală a societății românești și nu  hipsterii adunați de pe rețele de socializare prin îndemnuri anti-naționale ale unor ONG-uri”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 14 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 14, 2018 @ 2:55 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Domnu’ Rădulescu, zi-i lu’ tovarășu’ zootehnician Stan că una e să numeri capete de porci și de vaci, alta e să socotești majorități! “Majoritatea parlamentară legitimată în 2016”, respectiv PSD + ALDE, a fost în realitate votată de 20 % din românii cu drept de vot! Cum să ai și acum susținerea majorității populației cînd acum doi ani aveai, pe promisiuni gen “1 porc + 1vacă = 6 cai frumoși”, doar 20 %? Și, apropo de majoritate, cine este mai “majoritar”, Klaus Iohannis, cu 7 milioane de voturi, sau PSDALDE, cu 3 milioane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MdC4bp to the field below: