FOTO  /  Țigări de contrabandă, ascunse în spaţii special amenajate într-un microbuz, depistate la Siret - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

FOTO  /  Țigări de contrabandă, ascunse în spaţii special amenajate într-un microbuz, depistate la Siret

De    •   Publicat acum 1 an, 13 iunie 2018   •   Fara comentarii

Ieri, un echipaj mobil al poliției de frontieră a oprit pentru control, la ieşirea din oraşul Siret, un microbuz Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Ucraina,  condus de Valerii B., 44 ani, care era însoțit de Olga B., 40 ani, ambii cu dublă cetăţenie româno-ucraineană.

Din primele verificări asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un spaţiu special amenajat între compartimentul marfă și compartimentul destinat pasagerilor, în care a putut fi observată o cantitate mare de țigări, fapt pentru care cei doi au fost conduşi împreună cu microbuzul la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

 

Asupra autovehiculului a fost efectuat un control amănunțit, în urma căruia a fost descoperită în spaţiul special amenajat între compartimentul marfă şi compartimentul pasagerilor, precum şi în pereţii dubli ai caroseriei, în tavanul microbuzului şi într-o canistră din plastic, cantitatea de 30.950 pachete cu țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Se efectuează cercetări pentru contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de 363.000 lei, a fost confiscată.

 

Microbuzul în valoare de 32.200 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele celor două persoane procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Poliția de Frontieră

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 13 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 13, 2018 @ 11:51 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string KNyiHh to the field below: