Cheltuieli de aproape 100.000 lei și o delegație de 59 de persoane a județului Suceava la “Bucovina salută Viena!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Cheltuieli de aproape 100.000 lei și o delegație de 59 de persoane a județului Suceava la “Bucovina salută Viena!”

De    •   Publicat acum 10 luni, 12 iunie 2018   •   1 comentariu

O delegație de 59 de persoane din județul Suceava, condusă evident de șeful CJ Gheorghe Flutur, va fi prezentă la Viena, pe 15 și 16 iunie, pentru a participa la manifestarea  Bucovina salută Viena !

Costurile totale, aprobate de legislativul județean, sunt de 96.358 lei.

Din delegație vor mai face parte unul dintre cei doi vicepreședinți CJ, 5 salariați ai CJ, 3 ai Muzeului Bucovinei și 49 de la Centrul Cultural Bucovina.

Evenimentele sunt realizate în parteneriat cu Asociația Mihai Eminescu din Viena, Institutul Cultural Român Viena și Ambasada României.

Pe 15 iunie va fi depusă o coroană de flori la bustul lui Mihai Eminescu din Piața Bisericii Ortodoxe Române din Viena, după care va avea loc un concert Eugen Doga, iar pe 16 iunie, în Piața Michaelerplatz din Viena, va avea loc Târgul de turism și produse tradiționale.

„În program sunt cuprinse demonstrații practice ale meșterilor populari, în olărit, prelucrarea lemnului, încondeierea ouălor, pictură pe sticlă, textile iar pe gastronomie vor fi degustări și demonstrații practice însemnând realizarea de produse din rețete tradiționale și actuale.

De la târg nu vor lipsi  programele artistice susținute de orchestra și dansatorii Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu.

În cadrul târgului va fi și o interesantă prezentare de costume din vetrele folclorice ale județului și ale Bucovineiprecizează un comunicat al CJ.

Promovarea județului se va axa pe punerea în valoare a potențialului turistic, promovarea culturii bucovinene, a tradițiilor și obiceiurilor zonei și a istoriei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 12 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 12, 2018 @ 3:45 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Cît o fi costat participarea delegației PSDALDE Suceava, sîmbăta trecută, la FESTIVALUL GUNOAIELOR. PSD SUCEAVA SALUTĂ BUCUREȘTI?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dUmPom to the field below: