Băișanu merge la mitingul de la București, dar nu prea știe cu cine: “Este un semnal pe care-l dăm instituțiilor europene” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Băișanu merge la mitingul de la București, dar nu prea știe cu cine: “Este un semnal pe care-l dăm instituțiilor europene”

De    •   Publicat acum 8 luni, 8 iunie 2018   •   Fara comentarii

Spre deosebire de șeful PSD municipiul Suceava Dan Cușnir, aliatul de guvernare Alexandru Băișanu ( ALDE ) va participa la mitingul organizat de Dragnea și Tăriceanu sâmbătă seara la București.

Azi, într-o conferință de presă, Băișanu nu prea a știut câți membri și simpatizanți ALDE se vor deplasa în capitală, așa încât a dat-o la întors :  “Vom merge cu dvs., cu presa, personal voi pune la dispoziție un microbuz pentru dvs.”

După care, pe un ton didactic, s-a lansat într-un expozeu de genul   “eu cred că această acțiune este un semnal pe care-l dăm în afara României instituțiilor europene, celorlalte state UE ca să se înțeleagă că imaginea României nu e numai cea creată de la cei de la USR, PNL, #REZIST, că România nu trebuie, defăimată, călcată în picioare, că în România există și alte opinii decât a celor care zi de zi distrug imaginea României în exterior.

E necesar să lupți pentru drepturile și libertățile individuale ale cetățenilor, e important ca justiția să-și facă datoria, să-i pună la respect pe cei care fură, dar în același timp îmi doresc o justiție care să nu folosească tehnici și metode securiste, staliniste.

Foarte mulți cetățeni au fost supuși unor rele tratamente din partea unora din justiție, s-a dovedit la final, după ce au fost terfeliți și făcuți penali, că au fost nevinovați.

Avem nevoie de justiție, dar avem nevoie ca lucrurile să se facă conform legislației europene”.

Băișanu nu a spus dacă l-a avut în vedere și pe colegul de partid – senatorul Ilie Niță, trimis în judecată de DNA Suceava pentru instigare la abuz în serviciu, efectuarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și  fals în declarații, prejudiciul calculat depășind 340.000 euro.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 8 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 8, 2018 @ 11:40 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string AV6Tlw to the field below: