Băișanu, salvatorul județului Suceava: “Voi lua taurul de coarne” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Băișanu, salvatorul județului Suceava: “Voi lua taurul de coarne”

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 iunie 2018   •   Fara comentarii

În conferința de presă de azi, deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băișanu a prezentat, la grămadă, proiectele pe care le are în derulare sau în plan, despre care a spus că  „au șanse mari de reușită”.
El s-a referit, mai întâi, la modificarea legii acordării ajutorului social, noutatea propusă de el fiind că  asistații social își pierd acest drept dacă refuză o singură dată oferta unui loc de muncă”.

Băișanu a trecut apoi la transferul parcului Șipote și pădurii Zamca din administrarea Romsilva în cea a Primăriei Suceava, demers aprobat de Senat, dar blocat de Camera Deputaților, despre care a spus că  “voi lua taurul de coarne și voi găsi ușile și căile prin care voi duce la final această chestiune”,  fără a intra în amănunte nesemnificative.

Au urmat la rând depozitele ecologice de deșeuri de la Moara și Pojorâta, care nici acum nu sunt date în exploatare, deputatul ALDE spunând că  “voi lua staurul de coarne, voi face o interpelare dnei. ministru a Mediului, ministra ALDE, și voi găsi toate resursele de care am nevoie pentru a stopa acest dezastru ecologic”  și proiectul falimentar Suceava utilități și mediu la standarde europene :  “Am un proiect în lucru, care va lua de pe spatele Primăriilor această tensiune financiară, presiunea se va duce spre Guvern sau spre Consiliul Județean”.

După ce a trecut fugitiv prin proiectul  Suceava – capitală culturală europeană,  Băișanu a detaliat subiectul legat de continuarea sistemului termic centralizat în municipiul Suceava, el fiind adeptul dotării celor 19.000 abonați Bioenergy cu centrale de apartament pe gaze naturale plătite de municipalitate, ca un ultim ajutor de stat.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 7, 2018 @ 12:49 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string zbWUSg to the field below: