O fată din Dolheștii Mari a dispărut de acasă de trei zile. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a o găsi - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

O fată din Dolheștii Mari a dispărut de acasă de trei zile. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a o găsi

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 iunie 2018   •   1 comentariu

Reprezentanții IPJ Suceava au anunțat că desfăşoară activităţi de căutare a unei persoane dispărute, TIMOFTE MĂDĂLINA-LILIANA, de 17  ani, din satul Dolheștii Mari, care la data de 02.06.2018 a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,55-1,60 m, greutate aproximativ 50-55 kg, păr lung, blond, des, cărare pe mijloc, nas drept, are o cicatrice pe umărul stâng sub formă de linie orizontală.

 

La data dispariției era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, rupți în partea din față, maieu culoare neagră cu bretele, hanorac negru, de catifea, cu glugă și era încălțată cu balerini din catifea.

 

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 5, 2018 @ 10:05 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

1 comentariu

 1. Marian spune:

  La câti minori si la câte persoane dispar, sau la câte acte de violenta, agresiuni, sau ilegalitati se întâmpla, si la care Politia nu intervine, sau pur si simplu intervine prea putin si mult prea târziu, poate-ar trebui si ceva mijloace de supraveghere, neutre, în fiecare sat si pe strazile orasului. S-ar mai diminua astfel, actele antisociale, agresiunile, abuzurile, traficurile de tot felul, transporturile masive de masa lemnoasa si câte altele. Sunt destui pradatori sexuali, proxeneti, pedofili, violatori în libertate, iar pe lânga cei cu cetatenie româna, mai apar si cei din UE, Turcia, Ucraina, Moldova, Albania, sau alte state. Pacat ca nu se pun în practica mijloace mai usoare de gasire si identificare, de ex, a minorilor, un patch, un cod marcat, o bratara ceva, orice care sa poata fi purtat pentru localizare. Daca fata aceasta înca mai are telefonul, poate fi localizata, sau poate fi depistat drumul pe care a mers. Daca însa au existat disensiuni în familie, poate fi luata în calcul si varianta depresiei, sinuciderii, nu doar cea a fugii de acasa, a rapirii, sau a influentei nefaste a internetului, a grupului de prieteni sau cunostinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 07fQPz to the field below: