Cușnir îl numește pe Harșovschi “groparul TPL” și calculează frauda maxi-taximetriștilor suceveni : 150.000 euro / lună - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Cușnir îl numește pe Harșovschi “groparul TPL” și calculează frauda maxi-taximetriștilor suceveni : 150.000 euro / lună

De    •   Publicat acum 12 luni, 4 iunie 2018   •   Fara comentarii

Dan Cușnir, președintele organizației municipale PSD Suceava, a lansat azi o nouă critică la adresa tandemului liberal primar Ion Lungu – viceprimar Lucian Harșovschi, de data aceasta pe tema  falimentării TPL”.

El afirmă, într-un comunicat, că în perioada 2010 – 2012 TPL a început să raporteze pierderi de 2.200.000 lei cauzate de subvențiile subdimensionate, plătite de Primărie.

Potrivit lui Cușnir, în perioada 2013 – 2018 TPL a plătit penalități la stat de aproape jumătate de milion de euro, pentru că Primăria nu și-a achitat datoriile curente, având constant facturi cu o vechime de peste un an neachitate.

Și în trecut și în prezent, viceprimarul responsabil de TPL se numește Lucian Harșovschi, este plătit din bani publici și în loc să reprezinte interesele sucevenilor, are interese directe în perpetuarea piratării TPL de către maxi-taxi private care tranzitează municipiul Suceava.

Angajații din cadrul Departamentului Transport Public din Primăria Sucevei povestesc cum au fost întorși “de la lift” de către viceprimarul PNL Harșovschi, atunci când trebuiau să întreprindă acțiuni de control în teren.

Groparul TPL, Lucian Harșovschi, îi minte pe suceveni spunându-le că Primăria nu poate face nimic deoarece maxi-taxi au voie să oprească în toate stațiile.

Departamentul de Transport din Primăria Sucevei, Departament care ar trebui să fie coordonat, nu frânat de către Harșovschi.

Există nenumărate adrese către Primărie, Consiliul Județean, Poliție și alte autorități ale statului în care se face referire la un număr de 50 de microbuze, care la 12 curse/zi, la 20 de călători pe cursă, încasează fără să fiscalizeze 720.000 lei/lună adică 150.000 euro/lună”, susține Cușnir.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 4 iunie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 4, 2018 @ 4:15 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IEQFFD to the field below: