A fost inaugurat parcul de aventură Nada Florilor Fălticeni

Așa după cum  ZdpN  a informat în premieră, azi a fost inaugurat parcul de aventură Nada Florilor Fălticeni, ale cărui tarife au fost aprobate în urmă cu 2 zile de consilierii locali.

Închirierea pentru 2 ore a echipamentului costă 20 lei pentru copii 4 – 7 ani, 25 lei pentru copii 8 – 9 ani, 30 lei pentru copii 10 – 15 ani și 35 lei persoane peste 16 ani.

Copiii mai mici de 10 ani trebuie însoțiți de un părinte și nu sunt acceptate grupuri de copii între 4 și 9 ani însoțite de educatori.

Persoanele de peste 100 kilograme nu sunt autorizate să parcurgă traseele.

Carabinierele de siguranță trebuie folosite în permanență, accesul cu animale de companie este permis cu condiția să fie ținute în lesă și  ( sublinierea noastră ! ) sunt interzise filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje și interviuri în scop comercial fără acordul scris al administratorului.

Prezența participanților la instructajul efectuat de către instructori, privind utilizarea echipamentului de siguranță, este obligatorie.

Parcul de aventură Nada Florilor va fi deschis zilnic în perioada 1 aprilie – 15 octombrie, cu excepția zilelor în care condițiile meteo nu permit desfășurarea activităților.

Rezervarea întregului parc de aventură sau doar a anumitor trasee se face prin plata în avans, pentru grupuri formate din minim 10 persoane.

– 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursa foto: Facebook/Parcul de aventura Nada Florilor Falticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string 3P0NdD to the field below: