Contrabandiști de țigări ucrainene au vrut să lovească cu mașina polițiști de frontieră, la Nisipitu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Contrabandiști de țigări ucrainene au vrut să lovească cu mașina polițiști de frontieră, la Nisipitu

De    •   Publicat acum 2 ani, 31 mai 2018   •   Fara comentarii

Ieri după-amiază, un echipaj al poliției de frontieră Brodina a identificat pe raza localității de frontieră Nisipitu un autoturism Audi A3, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a mașinii, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, spre polițiști, cu intenția de a-i lovi, moment în care polițiștii de frontieră au executat un foc de armă spre pneurile autoturismului.

Polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea mașinii folosind semnalele acustice și luminoase, iar la scurt timp au descoperit autoturismul abandonat în Brodina.

Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, ocazie cu care în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări.

Autoturismul abandonat a fost transportat la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 3.900 pachete cu țigări Marble, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 46.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională în valoare de 12.000 lei au fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea documentării întregii activități infracționale.

În continuare, polițiștii de frontieră fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

 

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Poliția de Frontieră

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 31 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 31, 2018 @ 1:07 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4MT6F3 to the field below: