Stagii comune de cercetare USV - Universitatea Hebei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Stagii comune de cercetare USV – Universitatea Hebei

De    •   Publicat acum 10 luni, 24 mai 2018   •   2 comentarii

În contextul organizării de Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din USV a două evenimente internaționale – Concursul Internațional Studențesc de Calculatoare  HARD & SOFT  și Conferința Internațională  Development and Application Systems,  universitatea suceveană a primit vizita reprezentanților Universității de Știință și Tehnologie din Hebei, China.

La întâlnirea cu prorectorul Ștefan Purici, potrivit unui comunicat, partenerii chinezi și-au exprimat satisfacția cu privire la buna organizare a concursului  HARD & SOFT,  declarând că studenții chinezi sunt încântați de participarea la acest eveniment și speră să facă față temei-proiect propusă de juriul internațional.

Aceștia au menționat faptul că își doresc să devină participanți permanenți ai concursului.

Un alt aspect discutat a fost legat de mobilitățile studenților și participarea la concursurile studențești internaționale pe care ambele universități le organizează.

În acest sens, Universitatea din Hebei va invita să participe studenți și cadre didactice din USV la concursul internațional în domeniul roboticii, desfășurat anual în Hebei.

Părțile au convenit să identifice resursele necesare pentru a susține mobilitățile studenților de un semestru sau de un an la universitatea parteneră, urmând să semneze un acord în acest sens în lunile următoare.

Cele două universități intenționează să ofere anual, pe bază de reciprocitate, unui anumit număr de studenți, masteranzi și doctoranzi, posibilitatea de a urma stagii de formare, cercetare sau de practică în instituția parteneră.

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : USV

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 24 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 24, 2018 @ 8:26 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Marius spune:

  Buna ziua!Sa traiti!Pe mormantul unor oameni din jud.Sv trebuie scris:VICTIMA A REVOLUTIEI ROMANE!iar pe altele PROFITOR AL REVOLUTIEI ROMANE!Valabil si in tara!Coconul!

 2. Lucio spune:

  Si au cladit fericirea pe cadavre!(Unele inca mai misca )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qWYfzF to the field below: