Stan se aliniază criticilor la adresa lui Orban: “Am crezut că este vorba de o fake news,  dar este de fapt o piesă a unui puzzle mult mai elaborat” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Stan se aliniază criticilor la adresa lui Orban: “Am crezut că este vorba de o fake news,  dar este de fapt o piesă a unui puzzle mult mai elaborat”

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 mai 2018   •   Fara comentarii

Ioan Stan, președintele organizației județene PSD Suceava, urmează linia trasată de la centru și ia poziție critică la adresa președintelui PNL Ludovic Orban, care a depus plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de înaltă trădare, uzurparea funcției publice, divulgare de informații nepublice și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României.

“Am crezut inițial că este vorba de o fake news,  dar  s-a confirmat a fi un fapt real și că nu este vorba de o simplă clovnerie, cum te-ai aștepta de la un asemenea personaj, care nu demult îi instiga pe colegii de partid la luptă cu bâta, ci că este de fapt o piesă a unui puzzle mult mai elaborat  din care fac parte și alte personaje pe care ironia sorții și naivitatea românilor le-a adus în fruntea țării și fac referire în primul rând la președintele  Klaus Iohannis” scrie Stan într-un comunicat de presă.

Respectând alte luări de poziție coordonate de la vârful PSD, Stan își exprimă totala susținere față de premierul Dăncilă :  Am sentimentul de déjà-vu pentru că asistăm, în mare parte, la repetarea scenariului din 2015 pus în scenă cu cinism de același Klaus Iohannis, scenariu prin care inițial s-a început urmărirea penală a premierului, apoi s-a reușit îndepărtarea guvernului social-democrat. 

Sunt ferm convins că românii nu vor mai accepta încă o dată sfidarea rezultatului unor alegeri democratice, nu vor mai accepta ca din dorința susținerii unor interese străine să fie stopată activitatea unui guvern cu performanțe economice recunoscute în toate statisticile Uniunii Europene”.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 18 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2018 @ 9:58 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IqqeZz to the field below: