VIDEO Depuneri de coroane de flori de Ziua Eroilor, la Fălticeni. Liberalii au lipsit de la eveniment - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

VIDEO Depuneri de coroane de flori de Ziua Eroilor, la Fălticeni. Liberalii au lipsit de la eveniment

De    •   Publicat acum 8 luni, 17 mai 2018   •   2 comentarii

Astăzi, la Monumentul Eroilor din piața Nada Florilor din Fălticeni a avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori pentru cinstirea memoriei eroilor. După o scurtă slujbă religioasă, au depus coroane Primăria municipiului Fălticeni, Prefectura Suceava, Consiliul Județean Suceava, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere-Filiala Fălticeni, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, Detașamentul de Jandarmi Fălticeni, Organizația municipală PSD Fălticeni, Organizația municipală ALDE Fălticeni, Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, Școala “Al. Ioan Cuza” Fălticeni, Școala “Ion Irimescu” Fălticeni și Școala “Mihail Sadoveanu” Fălticeni.

 

De remarcat faptul că organizația municipală PNL, care are doi membri în Consiliul Local Fălticeni, nu a participat la eveniment și nu a depus o coroană de flori.

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 17 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 17, 2018 @ 9:56 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

2 comentarii

 1. Ion spune:

  Sa punem noi o coroana de flori la sediul PNL din Falticeni. O vor găsi anul viitor când vin alegerile. Sa le fie rușine șefilor organizației și deputatului Gheorghiu care si-a facute birou parlamentar la Falticeni. NESIMȚIȚI!

 2. Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga spune:

  Toți, indiferent de partidul din care fac parte sunt niște tîlhari și derbedei! Ieri, de ”Înălțare” treceam întîmplător prin centru; la Catedrală se făcea slujbă religioasă și se trăgeau clopotele, alături, pe esplanada Nada Florilor ”zbierau” manelele. Cît prost gust, cît analfabetism, cîtă mîrlănie…cîtă prostie ”fălticeneană”. Locuitorii acestui orășel suntem într-o ”bortă„ a timpului. I-aș fi spus hazna, dar nu știu dacă ar fi meritat acest epitet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ld8j2l to the field below: