DIN PANA MEA! PSD și PNL își împart frățește chermezele și șușanelele în județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

DIN PANA MEA! PSD și PNL își împart frățește chermezele și șușanelele în județul Suceava

De    •   Publicat acum 1 an, 15 mai 2018   •   Fara comentarii

Ion, un cititor  ZdpN,  îmi atrage atenția ( pe bună dreptate ), după  pana  precedentă, că și la Fălticeni a avut loc, în weekend, o manifestare cu mici și bere închinată centenarului.  Și că nu am văzut mârlania din orașul PSD, doar hora lui Flutur ?

Ba da, am văzut-o, doar că nu am vrut să le amestec, deși nu aș fi greșit deloc, doar fac parte din același  ghiveci politicianist care ni se servește zilnic pe post de energizante.

Dacă la Frasin stăpâni nedeclarați, dar acceptați, au fost liberalii, care au căutat să se burice pe scenă, în fața scenei și a camerelor TV, la Fălticeni terenul a aparținut social democraților, ce nu au mai prididit să se plimbe printre mese și tarabe.  Bineînțeles că au existat și scurte vizite inverse, dar asta numai așa, de amorul artei, pentru vizualizare și cunoaștere.  Să nu credeți că își scot ochii unii altora sau că se iau la păruială în afara jocurilor politice care îi mai obligă la declarații abrupte, doar suntem oameni subțiri și cu pretenții, ce naiba !

În ambele locuri atmosfera a fost îmbibată cu miasmele mâncărurilor pregătite la botul calului ( la Frasin chiar au fost cai, la Fălticeni doar de lemn, pentru copii ) și asezonată cu tot felul de licori plăcute papilelor.   Cei care au mers să se prindă în horă sau să cânte refrene la modă au primit exact ceea ce așteptau, deși nu-i problemă, contribuie din plin la nota de plată, iar politicienii sunt prea bătrâni și trecuți prin viață pentru a nu ține cont de asta.

Normal că ambele acțiuni au fost dedicate cu mare evlavie și recunoștință anului centenar, la fel cum vor fi, în 2018, toate nimicurile și banalitățile.  În rest, investițiile majore ale județului mai pot aștepta, nu-i nicio grabă, important e să avem plăci dezvelite, ședințe fâsâite, șușanele cu sclipici și politicieni care dau declarații, multe declarații optimiste.

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 14, 2018 @ 10:40 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eSFDHK to the field below: