VIDEO  /  Fără miză, dar atractiv:  CSU Suceava – CSM Focșani 25 - 24 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO  /  Fără miză, dar atractiv:  CSU Suceava – CSM Focșani 25 – 24

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 mai 2018   •   Fara comentarii

*sala Liceului cu Program Sportiv / aproximativ 350 spectatori

*aruncări ratate 24 – 20   /  minute eliminare 6 – 12

 

 

CSU  Suceava ( tricouri albe ) și-a luat azi la revedere de la suporteri, în acest campionat, cu o victorie, 25 – 24 ( 11 – 13 ) în fața  CSM  Focșani.

Partida nu a avut miză pentru gazde, care vor continua în Liga Națională fără să joace baraj, dar chiar și așa ritmul a fost bun, iar răsturnările de scor spectaculoase. Oaspeții au venit cu câțiva suporteri dotați cu tobă, vuvuzele și steaguri, așa încât și galeria suceveană s-a simțit datoare să facă mai mult zgomot ca de obicei.

Debutul aparține sucevenilor, care înscriu primii prin Baican, apoi portarul C. Tcaciuc are două intervenții reușite, iar Tîrzioru înscrie de două ori, ducând scorul la 3 – 2 în min. 6.  ( video jos )

Lipsa concentrării îi împiedică pe universitari să se distanțeze pe tabelă, ratează Sipka și Ciubotariu de două ori, în min. 13 Baican este trântit urât pe semicerc, dar își revine și rămâne în teren.

În min. 17 Sandu face 8 – 6, apoi urmează 7 min. fără gol pentru suceveni, scorul ajungând la 9 – 11.

Pe atac, Baican este ținut strâns de apărătorii focșeneni, tragerile de tricou fiind banale  ( video jos ).   Sucevenii intră în dezavantaj la cabine, dar atmosfera în tribune este relaxantă.

Cea de-a doua parte începe cu ratările lui Polocoșer și Tîrzioru întrerupte de golul lui Cotinghiu, apoi nu nimeresc poarta Sipka, Sandu și Costea.

În poartă, C. Tcaciuc face tot posibilul pentru a limita scorul, care în min. 41 era 15 – 18, după o triplă Petrea  ( unul din goluri – video jos ).

 

Un minut mai târziu, Tîrzioru este busculat serios pe semicerc, primește îngrijiri medicale, după care Ciubotariu iroșește o lovitură de la 7 metri.

 1. Tcaciuc și Burlacu ( acesta din urmă cu bandaj la încheietura dreaptă ) fac schimb cu Baican – Șoldănescu, Tîrzioru înscrie în min. 50 ( 20 – 22 ).

Până la final se va merge cap la cap, Burlacu, Cotinghiu, Ciubotariu, Petrea și Sipka ( ultimul în min. 59 ) trecându-și numele pe lista marcatorilor.

În ultimul minut, într-un vacarm total, apărarea suceveană axată pe I. Tcaciuc și Burlacu și cu Sandu ”argint viu” respinge tot.  ( video jos ).

 

În ultimele 4 secunde de joc, oaspeții încearcă o schemă, dar mingea trece pe lângă poarta lui C. Tcaciuc.

Imaginea cu antrenorul Chiruț sărind în brațele jucătorilor săi este o frumoasă încheiere a acestui sezon în sala proprie  ( video jos ).

 

 

Tot azi,  HC  Vaslui –  CSM  Făgăraș 27 – 24, așa încât clasamentul playout se prezintă astfel :

 1. Suceava 23 puncte

2.Focșani 17 p.

3.Făgăraș 12 p.

4.Vaslui 12 p.

În ultima etapă, pe 20 mai,  CSU  Suceava va juca în deplasare la  CSM  Făgăraș.

Săptămâna viitoare, handbaliștii suceveni vor găzdui campionatul național universitar, în care pleacă cu prima șansă.

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 13, 2018 @ 12:56 am
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8tusJI to the field below: