Patronii unei firme din Suceava, în arestul Inspectoratului de Poliție pentru delapidare, bancrută frauduloasă şi fals în înscrisuri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Patronii unei firme din Suceava, în arestul Inspectoratului de Poliție pentru delapidare, bancrută frauduloasă şi fals în înscrisuri

De    •   Publicat acum 2 ani, 11 mai 2018   •   Fara comentarii

UPDATE 2 / Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus, azi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de Crețu și Nimigean.  Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, s-a instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile şi imobile, în vederea recuperării pagubei produse prin comiterea infracţiunilor.

 

 

UPDATE / Cei doi patroni cercetați sunt Daniel Crețu și Iuliana Nimigean de la firma Duo Mat Retail.

 

Ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi forțe de jandarmi, au pus în executare 5 mandate de percheziţie emise de Judecătoria Suceava într-un dosar penal privind comiterea infracţiunilor de delapidare, bancrută frauduloasă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit anchetei, în perioada ianuarie 2016 – mai 2017, reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Suceava și-au însuşit pe nedrept din gestiune suma de 1.727.455 lei, iar ulterior, prin întocmirea unor documente false şi prin invocarea unor datorii fictive, au fraudat 157 de persoane fizice şi juridice, clienți ai firmei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat documente contabile,  laptopuri, hard-diskuri externe, bijuterii, telefoane mobile, înscrisuri şi mijloace materiale de probă necesare documentării şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Totodată, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani şi a unei femei de 37 de ani, ambii din municipiul Suceava, administratorii firmei, ce au fost încarcerați în arestul I.P.J., urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoriei Suceava pentru stabilirea de măsuri preventive.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 11 mai 2018
 • de:
 • Ultima modificare: mai 11, 2018 @ 5:12 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qNY8iz to the field below: