VIDEO  /  Lider în playout:  CSU Suceava – CSM Făgăraș  30 - 23 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO  /  Lider în playout:  CSU Suceava – CSM Făgăraș  30 – 23

De    •   Publicat acum 9 luni, 28 aprilie 2018   •   Fara comentarii

-sala Liceului cu Program Sportiv  /  aprox. 300 spectatori

-aruncări ratate 15 – 22  /  minute eliminare 8 – 4

 

 

CSU  Suceava  ( tricouri albe )  și-a consolidat primul loc în playout Liga Națională, după ce a învins, în această seară, pe  CSM  Făgăraș cu 30 – 23 ( 15 – 12 ).

Sala nu a mai fost arhiplină, ca la celelalte partide, probabil sucevenii sunt mai obișnuiți să vină la handbal duminică seara.  Este de-a dreptul rușinos ca la acest nivel al competiției pe marginea terenului să nu fie minim 2 purtători de mopuri, care să șteargă parchetul.  Până în min. 24 podeaua a fost ștearsă de sportivi, cu tălpile adidașilor.

Cu excepția primului gol pe care l-au încasat, sucevenii au condus de la cap la coadă, iar victoria a fost fără emoții, facilitată de ratările oaspeților și de paradele portarilor C. Tcaciuc și Duman.

În min. 10 Baican se înșurubează pe semicerc și înscrie spectaculos  ( video jos ),  ducând scorul la 4 – 2.

 

 

În min. 17 Olariu marchează de două ori, ultima dată pe un rapid contraatac : 10 – 5.

În apărare, Burlacu și I. Tcaciuc sunt greu de depășit, iar pe atac același Burlacu rupe plasa adversă : 11 – 6 în min. 20  ( video jos )

 

Sucevenii își permit să rateze din poziții favorabile, dar intră la pauză cu un avantaj de 3 goluri.

Cea de-a doua parte debutează cu dublele lui Cotinghiu și Tîrzioru ( 19 – 13 în min. 36 ), după care portarul Tcaciuc încearcă un gol din poartă în poartă, mingea trecând cu puțin peste transversală.

Antrenorul Chiruț îi trimite în teren pe Polocoșer, care nu a dat randament pe deplin și pe portarul Duman, care se remarcă prin intervenții precise.

În min. 47 Costea modifică tabela la 24 – 17 după o fază de efect pe partea stângă, în aplauzele spectatorilor.  Până la final mai înscriu, cu rândul, Ciubotariu, Tîrzioru, Cotinghiu și Sandu.

Partida se încheie calm pentru jucătorii gazdă, care plimbă mingea detașați.  Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Ciubotariu cu 10 goluri.

În clasamentul playout conduce  CSU  cu 17 puncte, urmată de Făgăraș 12 puncte, Focșani 11 puncte și Vaslui 9 puncte, ultimele două cu un meci mai puțin.

În următoarea etapă, pe 6 mai,  CSU  va juca acasă cu  HC  Vaslui.

 

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 28 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 29, 2018 @ 12:15 am
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XdFPES to the field below: