De tot râsul: managerul Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, notat cu 10 după licitații cu câștigători anunțați dinainte - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

De tot râsul: managerul Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, notat cu 10 după licitații cu câștigători anunțați dinainte

De    •   Publicat acum 2 ani, 27 aprilie 2018   •   Fara comentarii

 

În ședința de ieri, consilierii județeni suceveni au avizat rezultatul evaluării managementului Centrului Cultural Bucovina pentru anul 2017.

Managerul – solist de muzică populară Sorin Filip a primit nota 10 la evaluarea activității, deși instituția pe care o conduce a fost, anul trecut, în centrul unor acuzații grave de încălcare a legislației serviciilor de prestație artistică.

La Hora Bucovinei, pentru a arvuni un ansamblu și un interpret de muzică populară din Transilvania, câștigătorii ( ansamblul Dor Transilvan și solistul Adi Neamțu ) au fost desemnați cu o zi înainte de termenul final de depunere a ofertelor.

La Festivalul European al Artelor, Filarmonica Mihail Jora Bacău a primit angajamentul pentru spectacol tot cu o zi înainte de termenul de depunere a ofertelor, fiind tipărite și afișele de promovare.

În încercarea de  a pune batista pe țambal,  conducerea CJ Suceava a decis, anul trecut, verificarea acestor aspecte de o comisie instituită rapid, dar concluziile au fost se pare favorabile lui Filip, din moment ce activitatea acestuia a fost notată cu 10, în această lună, de Comisia de evaluare a Consiliului Județean atât la raport, cât și la interviu.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din Dorel Guliciuc – consilier județean PNL, Adrian Ardelean – manager Centrul pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Iași și Cornelia Ciobanu – manager Centrul pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Botoșani.

Această comisie a înălțat un șir de laude la adresa activității manageriale a lui Filip, printre care  “managerul CCB a creat o ofertă de servicii culturale diversificate, care să se adreseze, în mod nediscriminatoriu, tuturor categoriilor de beneficiari”,  “managerul a urmărit să realizeze o corelație între obligațiile asumate prin contract și managementul deasfășurat, astfel încât personalul să fie calificat și specializat în scopul realizării obiectivelor și proiectelor propuse”,   “prin managementul propus dorește să creeze o ofertă de servicii diversificată”  și  “obiectivele manageriale stabilite au fost realizate, existând preocupări în identificarea și valorificarea potențialului CCB”.

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 27 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 26, 2018 @ 11:22 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wd4BYF to the field below: