FOTO  Tot mai aproape de retrogradare: Foresta Suceava – CS Afumați  0 - 1 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

FOTO  Tot mai aproape de retrogradare: Foresta Suceava – CS Afumați  0 – 1

De    •   Publicat acum 2 ani, 21 aprilie 2018   •   Fara comentarii

-stadion Areni / gazon bun / 18 grade Celsius / aprox. 800 spectatori

-șuturi pe poartă  3 – 5  / cornere 6 – 8  / cartonașe galbene 3 – 1

 

 

Foresta  Suceava ( tricouri verzi ) a arătat, azi, că nu merită să joace în Liga 2, fiind învinsă mai drastic decât arată scorul de  CS  Afumați cu 0 – 1 ( 0 – 1 ).

Practic, sucevenii nu s-au remarcat decât prin apatia și dezinteresul cu care au abordat partida, considerându-se parcă dinainte învinși.

În min. 10 Mateciuc face un henț în careu care s-a văzut din tribune, dar arbitrul central Chioran nu vrea să se pună rău cu gazdele, așa încât lasă jocul liber.

Unicul gol este marcat de Zaharia după un corner de pe partea dreaptă, prelungit în careul mic, urmat de un șut pe lângă portarul Began.

În min. 25 Began scoate de sub bară un șut periculos de la 25 metri al oaspeților, iar în min. 32  Foresta  are o ocazie bună, după ce Martin trimite, de la 7 metri, cu capul peste poartă   ( foto sus ).

 

 

 

 

 

Foresta  începe a doua repriză cu o ocazie uriașă : Sumanariu șutează pe poartă, portarul este depășit, dar balonul este respins de un apărător care se accidentează  ( foto sus ).

În min. 51, la cealaltă poartă, după un contraatac rapid, sucevenii scapă cu fața curată, mingea șutată de un atacant de la Afumați lovind plasa laterală.

Began respinge cu piciorul de la marginea careului mare, în min. 60, un contraatac periculos, iar în min. 62 ”muntele” Opriș smulge aplauze și râsete în tribune după ce realmente târâie după el 2 adversari pe o cursă prelungită.

Apărarea suceveană abia rezistă pătrunderilor pe partea dreaptă ale jucătorilor de la Afumați, Began intervenind salvator în min. 64, 78 și 84.

Foresta  rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 27 puncte, următoarea etapă ( 25 aprilie ) urmând să joace la  Dunărea  Călărași.

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 21 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 21, 2018 @ 11:23 pm
 • Sub: Sport, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sAw7ZJ to the field below: