Fentele fotbalistice ale primarului Lungu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Fentele fotbalistice ale primarului Lungu

De    •   Publicat acum 1 an, 21 aprilie 2018   •   Fara comentarii

DIN PANA MEA !

Fentele fotbalistice ale primarului Lungu

 

Nu există sezon fotbalistic în care primarul Sucevei Ion Lungu să nu facă joc asiduu de glezne și alergări ușoare pe turnantă cu tot felul de promisiuni legate de sport, în general și de fotbal, în special.  Microbiștii aproape că știu pe de rost, mai ceva decât 11 –le de început al Forestei, fonfleurile emise din clădirea de peste drum de stadion, începând cu cele mai gogonate – stadion nou cu 15.000 locuri și nocturnă, investitori de peste mări și țări, lupta pentru promovare, nocturnă pe Areni și ajungând la altele mai moderate, gen schimbarea gazonului și finanțarea constantă a echipei.

E adevărat, la acest din urmă capitol o mare parte din vină revine conducerii clubului, care după atâtea mâncătorii și lupte interne a ajuns să fie mai rahitică decât o schemă de joc a antrenorului Petre. Antrenor care se străduiește, se agită, dar care nu poate, din păcate, să facă bici și să și pocnească !

O parte din șefii de altădată ai Forestei s-au retras rapid ( nu de alta, dar se auzea parcă zăngănit de cătușe…), alții au crezut că vin la o vacă bună de muls, până la urmă mare lucru nu s-a întâmplat, doar s-a amânat clipa sucombării.  Conducerea rămasă nu știe ce să mai facă pentru a ține clubul pe linia de plutire în condițiile în care datoriile se adună năvalnic, sponsorii se caută de 10 ori în buzunare până să pună la bătaie fonduri, jucătorii care nu au prins contracte mai bune sunt dezorientați, ba chiar despre unii se spune prin tribune că se mai dedulcesc la pariuri, iar suporterii încă vin la stadion gândindu-se, probabil, că se poate și mai rău.

În tot acest marasm, primarul Lungu driblează cu măiestrie după cum o cere timpul, neuitând să promită fără număr atunci când jucătorii adună victorii și să se retragă strategic când echipa e ciuca bătăilor.  Și, având în vedere că Primăria este de ani buni principalul sponsor, nu întâmpină mari greutăți în deghizare.

 –

 –

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 21, 2018 @ 8:00 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OSApQh to the field below: