Goarna puterii: nota 10 pentru licitațiile trucate de la Centrul Cultural Bucovina - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Goarna puterii: nota 10 pentru licitațiile trucate de la Centrul Cultural Bucovina

De    •   Publicat acum 1 an, 14 aprilie 2018   •   Fara comentarii

*în 2017 instituția condusă de cântărețul Sorin Filip a derulat mai multe licitații ”cu cântec”, în care câștigătorii erau cunoscuți înainte de finalizarea termenului de depunere a ofertelor

 *Consiliul Județean Suceava a pus batista pe țambal” și a acordat nota maximă managerului Filip

 

  

Managerul Centrului Cultural Bucovina, solistul de muzică populară Sorin Filip, a primit nota 10 la evaluarea activității de anul trecut.

Practic, el a beneficiat de nota maximă din partea Comisiei de evaluare a Consiliului Județean atât la evaluarea raportului, cât și la interviu.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din Dorel Guliciuc – consilier județean PNL, Adrian Ardelean – manager Centrul pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Iași și Cornelia Ciobanu – manager Centrul pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Botoșani.

La sfârșitul anului 2016,  ZdpN  a informat în legătură cu prezentarea de către Filip  a programului de management al instituției, prezentare care a stârnit reacții miștocare din partea unor aleși județeni.

 

CITESTE

www.ziaruldepenet.ro/2016/11/26/managerul-centrului-cultural-bucovina-de-rasul-consilierilor-judeteni-planul-sau-de-management-redactat-la-misto-flutur-descentralizati-va/

În vara 2017, o comisie CJ Suceava a verificat neregulile semnalate în presă la Centrul Cultural Bucovina privind organizarea de selecții de ofertă, existând mai multe cazuri de anunțare a câștigătorilor de licitații înainte ca acestea să se desfășoare în termenul legal.

Comisia respectivă a anulat o licitație  dedicată  Filarmonicii Bacău, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe specialiștii din Suceava, Iași și Botoșani să-l noteze cu 10 pe linie pe Filip pentru activitatea de anul trecut.

În raportul său de activitate, care se întinde pe 72  de pagini, Filip nu spune nimic despre aceste aspecte.

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 14 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 14, 2018 @ 12:20 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string azcK4N to the field below: