Șantier în spatele Palatului Administrativ Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șantier în spatele Palatului Administrativ Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 6 aprilie 2018   •   2 comentarii

Strada cu sens unic Vasile Bumbac din centrul municipiului Suceava este în refacere totală, muncitorii și utilajele Autotehnorom  acționând pe toată porțiunea dintre Palatul de Finanțe și fostul sediu EON.

Conform contractului, data limită de finalizare este 4 octombrie, dar primarul Ion Lungu a declarat că prestatorul și-a luat angajamentul că până în august va termina lucrările.

 

Traficul rutier a fost blocat pe o porțiune extrem de aglomerată, unde, în afară de Administrația Financiară, Trezorerie, ANAF și Palatul Administrativ, funcționează și două restaurante.

Strada Vasile Bumbac va fi refăcută pe o lungime de 337 metri, urmând să fie înlocuiți 33 de stâlpi de iluminat.

 

  

Lucrările sunt executate de  Autotehnorom  Suceava la o valoare de 1.054.000 lei fără TVA., iar proiectant general este  Avensa Consulting.

 

 

Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2013 – 2016, aşa-numitul PNDL 1 rezultat în urma comasării mai ultor programe de finanţare la nivel guvernamentale, aflate în diferite stadii de derulare înainte de 2013.

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 6 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 6, 2018 @ 10:20 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

2 comentarii

 1. Victor spune:

  Sa stiti ca nu prea sunt seriosii astia de la autotehnorom fac treaba in graba su repede sa ia banul au mai asfaltat prin suceava si sunt numai gauri dupa lucrarea lor …

 2. arhivistul spune:

  Lucrările nu sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Națională, nici etapa I, nici etapa II, ci prin Programul Operațional Regional 2014-2020 ca parte a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană contractat de municipiul Suceava. Deci banii nu vin de la Partidul Social Dragnea, ci de la UE. Problemele sunt altele, românești, proasta organizare de şantier (signalistica rutieră într-o zonă deficitară din punct de vedere al parcărilor auto), lucrări de fundare a străzii în imediata vecinătate a unui imobil monument istoric, Palatul Administrativ, (construit pe fundație din piatră de rîu) şi, nu în ultimul rînd, posibilitatea ca strada proaspăt modernizată să devină drum de acces la șantierul celor care au cumpărat Hotel Gloria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string A2Tc4W to the field below: