Cea de-a XX-a ediție a Cupei Mărțișorului la tenis de masă desfășurată la Școala Gimnazială Valea Glodului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Cea de-a XX-a ediție a Cupei Mărțișorului la tenis de masă desfășurată la Școala Gimnazială Valea Glodului

De    •   Publicat acum 1 an, 2 aprilie 2018   •   Fara comentarii

Sâmbătă, 31 martie 2018, s-a desfășurat în sala de educație fizică a Școlii Gimnaziale Valea Glodului  ediția cu numărul XX  a” Cupei Mărțișorului” la tenis de masă. Competiția a avut  ca parteneri Școala Gimnazială Constantin Tomescu Pleșești, Primăria și Consiliul Local al comunei Vulturești și Direcția Județeană de Sport și Tineret Suceava cea care a asigurat medaliile,cupele și diplomele pentru premiere fiind o veche  susținătoare al sportului școlar din comună.  Începând cu anul 1998  acest concurs s-a desfășurat cu scopul promovării gustului pentru mișcare în rândul elevilor dar și pentru dezvoltarea trăsăturilor moral- volitive. Nivelul măiestriei tehnice a elevilor a evoluat în timp  dovadă fiind prezența elevilor în fiecare an  la  Olimpiada Gimnaziilor în etapele de cerc pedagogic și cele județene. La concursul de sâmbătă s-au aliniat la start 20 de elevi, disputa pentru primele trei locuri fiind foarte aprigă atât la fete cât și la băieți. Ediția din acest an a avut pe podium la fete pe Loghin Bianca locul I, Pavel Emilia locul II, Hriscu Paula locul III și Blanariu Loredana locul IV în afara podiumului , dar merită amintită pentru dăruirea și consecvența ei. La băieți Gontariu Valentin locul I, Acasandrei Marian locul II, Marcu Alexandru locul III.
“Cele mai disputate și spectaculoase meciuri , impresionând  asistența au fost cele de dublu mixt podiumul fiind ocupat de tandemul Gontariu Valentin/Loghin Bianca locul I, Rusu Marius/Hriscu Paula locul II, Acasandrei Marian/Pavel Emilia locul III. Toți competitorii au primit din partea primarului comunei Cornel Salamaha tricouri și dulciuri alături de îndemnul de a fi perseverenți atât în sport cât și în viață. Ediția cu numarul XX a fost dedicată sărbătoririi  Centenarului Marii Uniri”, ne-a declarat organizatorul concursului, profesorul de educație fizică Dănuț Olariu, care a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit în desfășuarea acestui frumos eveniment din viața școlii și a comunității și care a mai precizat că inocența și bucuria participanților din cele douăzeci de ediții sunt singurele care îl motivează să continue organizarea acest concurs  devenit deja tradiție.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 2 aprilie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 2, 2018 @ 10:50 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string q5lrrJ to the field below: