Râde ciob de oală spartă în Consiliul Județean Suceava!PSD și PNL s-au contrat pe tema promisiunilor și realizărilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Râde ciob de oală spartă în Consiliul Județean Suceava!PSD și PNL s-au contrat pe tema promisiunilor și realizărilor

De    •   Publicat acum 2 ani, 30 martie 2018   •   Fara comentarii

Ședința Consiliului Județean Suceava nu a scăpat nici azi de momente hilare, determinate de criticile aruncate de aleșii PSD către cei din PNL și viceversa.

Discordia oratorică a apărut la raportul cu privire la îndeplinirea atribuțiilor proprii și a hotărârilor CJ pe anul 2017, prezentat de președintele Gheorghe Flutur (PNL).

Brîndușel Nichitean (PSD) a ținut să spună că  “la capitolul imagine stați foarte bine, v-aș da nota 9 plus, dar la realizări stăm rău, v-aș da minus minus 6.  Dvs. împreună cu noi ar trebuie să ne axăm mai mult pe realizări, nu pe vorbe”,  Flutur răspunzând că  “există un cântar care se pune în funcțiune o dată la 4 ani, dar nu cred că trebuie să-l așteptăm. Uneori ne-am dori să facem mai mult, dar sunt foarte multe lucruri care n-au depins de noi. Sigur că se poate și mai mult”.

Dan Cușnir (PSD) s-a simțit dator să intervină:  La promovarea Consiliului Județean și Bucovinei sunteți spre nota maximă, în schimb în ceea ce privește realizările… sunt unele care depind doar de noi.  Din promisiunile dvs. din 2016, referitoare la anul centenar, cred că toate sunt nerealizate.  Dar sunt solidar cu dvs, nu sunteți dvs. vinovat, suntem !”  și a nominalizat sala unirii, triplarea ambulatoriului Spitalului Județean, extinderea terminalului aeroportului, depozitele de deșeuri, parcul industrial Siret.

Flutur atât a așteptat:  În anul centenar încep niște lucrări, sigur ne doream ca Guvernul dvs. să ne aprobe anul trecut PNDL, dar facem din bugetul nostru.  Nu am promis că finalizăm, demarăm!  Să fim corecți până la capăt.  În anul centenar unele le-am demarat, unele le inaugurăm și ne luptăm în continuare să se întâmple. Dacă tot e o discuție bărbătească, hai să vedem pe bune ce nu a mers.  Mă obligați să pun cărțile pe masă!”,  după care discuția s-a stins de la sine, fiind abordat alt subiect.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 30 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 30, 2018 @ 6:51 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bPH3Mq to the field below: