VIDEO / Ratări exasperante și arbitraj penibil: CSU Suceava – Dunărea Călărași 25 - 25 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO / Ratări exasperante și arbitraj penibil: CSU Suceava – Dunărea Călărași 25 – 25

De    •   Publicat acum 2 ani, 29 martie 2018   •   Fara comentarii

*sala Liceului cu Program Sportiv Suceava / aprox 450 spectatori (capacitate maximă)

*aruncări ratate  14 – 11 / minute eliminare  8 – 18

 

 

 

 

În această seară, în Liga Națională,  CSU  Suceava ( tricouri albe ) a remizat cu  Dunărea  Călărași, 25  – 25 ( 12 – 15 ).  Gazdele au fost susținute frenetic de spectatori, dar au ratat mult, oaspeții au jucat cu dăruire, problema fiind că partida a fost stricată de deciziile lamentabile ale arbitrilor Pârvu și Potîrniche. De 4 ori observatorul Furnea le-a atras atenția celor doi arbitri în legătură cu deciziile luate.

Prima parte a fost dominată de  Dunărea,  care a profitat de lipsa concentrării gazdelor. În min. 3 Tîrzioru reduce dezavantajul la 3 – 2, urmează două bare Tîrzioru și Burlacu, Ciubotariu marchează de la 7 metri în min. 13 ( 5 – 4 ), dar neatenția îi împiedică pe suceveni să treacă în avantaj.   În min. 21 Tîrzioru evită apărătorii și înscrie pentru 7 – 9  ( video jos ).

 

În min. 26, la scorul 10 – 12, partida este întreruptă câteva minute după ce publicul a reacționat violent la o decizie a arbitrilor.  Este nevoie de intervenția firmei de securitate și a unui jandarm  ( video jos ).   Spectatorii vor fi filmați până la final, din spatele băncii gazdelor, de un operator al Jandarmeriei.

 

Ciubotariu transformă 4 lovituri de la 7 metri, Sipka greșește pase simple, iar Baican se alege cu tricoul rup după un clenci pe semicerc și va purta în a doua repriză un tricou pe spatele căruia numărul 92 era scris cu carioca.  În ultimul minut al primei reprize, Tîrzioru este tamponat violent de un adversar, având nevoie de intervenția medicului echipei.

În cea de-a doua parte, revenirea  CSU  este îngreunată de inexactitățile în apărare și de ratările din situații clare.  Olariu înscrie în min. 38 pentru 16 – 18, Ciubotariu face 19 – 21 în min. 48, în timp ce în apărare Burlacu, Șoldănescu și Baican reușesc să oprească mai multe atacuri  ( video jos ).

 

Min. 53 aduce egalarea ( 23 – 23 ) datorită preciziei lui Olariu, care plasează mingea la vinclu dintr-o poziție dificilă, Petrea face 24 – 24 în min. 55, apoi apără Tcaciuc.

Tîrzioru îi aduce pe suceveni în avantaj când mai erau 3 minute de joc, dar la următorul atac ratează Olariu.  La ultimul atac al oaspeților, portarul Tcaciuc are o paradă de zile mari, mingea ajunge la Baican, dar și aruncarea lui este respinsă de portarul oaspete.

Cel mai bun marcator al  CSU  a fost Ciubotariu, cu 9 goluri.

 –

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 29 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 29, 2018 @ 10:22 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Jv54Ll to the field below: