Flutur își face reclamă fotografiindu-se cu suceveni plecați la muncă în Belgia: “Tot mai mulți spun că, dacă ar avea condiții să facă ceva care să le asigure un trai decent, ar reveni și mâine” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur își face reclamă fotografiindu-se cu suceveni plecați la muncă în Belgia: “Tot mai mulți spun că, dacă ar avea condiții să facă ceva care să le asigure un trai decent, ar reveni și mâine”

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 martie 2018   •   Fara comentarii

 

Prezent în ultimele zile la Bruxelles, unde a primit premiul  Suceava – destinație turistică de excelență,  șeful CJ Gheorghe Flutur nu a pierdut prilejul unei noi lovituri de imagine, mai exact s-a întâlnit cu câteva familii de suceveni plecați la muncă.

Într-un comunicat livrat azi presei, Flutur scrie că în zona Bruxelles sunt comunități importante de suceveni, foarte mulți plecați din Bosanci, Moara, Liteni și Salcea.

La întâlnirea cu ei, despre care nu se specifică în ce condiții s-a petrecut, Flutur le-a vorbit  despre proiectele finalizate sau în derulare – investiții și promovare”.

Șeful CJ Suceava punctează pe un ton sentimental :  Le-am prezentat faptul că ținem legătura cu sucevenii plecați din țară, preluăm sugestiile și problemele semnalate de ei, la care căutăm soluții.

S-au arătat foarte interesați de noile proiecte inițiate, cum ar fi parcul industrial  ( nu se menționează  care anume, cel de la Salcea sau cel de la Siret, ambele nefuncționale – n.r. ).

Plecați de 15-20 de ani din țară, muncind în construcții sau transporturi, mulți dintre ei sunt cu gândul la acasă.

Ar vrea să se întoarcă în țară.  

Unii au copiii cu ei, alții au copii în țară, dar tot mai mulți spun că, dacă ar avea condiții să facă ceva care să le asigure un trai decent – să muncească, să investească, ar reveni și mâine.

Evident, Flutur nu putea ocoli un proiect inventat de el însuși și care până acum a însemnat vorbe multe și rezultate puține: “Am discutat despre continuarea proiectului  Luna diasporei,  despre faptul că pe 28 iulie vom avea o zi cu totul deosebită, când vom invita suceveni din diaspora care au povești de succes, care au de spus ceva de interes.

Am discutat și cu ei despre demersurile privind deschiderea unui zbor Suceava – Bruxelles.

Pentru promovarea județului Suceava, a turismului în Bucovina, luăm în calcul și organizarea Zilei Bucovinei la Bruxelles”.

 –

 –

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : CJ Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 25, 2018 @ 2:01 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nfCzm1 to the field below: