Cetățean ucrainean reținut după ce a încercat să intre în țară cu țigări de contrabandă ascunse în podeaua dublă a remorcii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cetățean ucrainean reținut după ce a încercat să intre în țară cu țigări de contrabandă ascunse în podeaua dublă a remorcii

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 martie 2018   •   Fara comentarii

Ieri dimineață s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean A. I., 50 ani, conducând un automarfar cu remorcă marca Man, încărcat cu mobilier.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra camionului și remorcii, constatând că într-un spațiu special amenajat în remorcă – podea dublă – erau disimulate  mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura efectuării unui control amănunțit.

A fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în podeaua remorcii, cantitatea de 26.770 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 23.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanului ucrainean i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Totodată, camionul și remorca, în valoare de 68.800 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a cetățeanului ucrainean, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca azi să fie prezentat la Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5rapnV to the field below: