Păcănelele unei firme din Fălticeni, ținta nervilor unui dornean supărat că a pierdut. Individul a fost trimis în judecată sub control judiciar - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Păcănelele unei firme din Fălticeni, ținta nervilor unui dornean supărat că a pierdut. Individul a fost trimis în judecată sub control judiciar

De    •   Publicat acum 2 ani, 16 martie 2018   •   1 comentariu

Supărare mare pe un individ din Vatra Dornei, care a vrut să spargă păcănelele unei firme din Fălticeni amplasate într-o sală de jocuri din municipiul stațiune.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei l-au trimis în judecată pe inculpatul S.T. pentru săvârşirea infracţiunilor de „Distrugere”, „Tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” în formă continuată.

Procurorii spun că în seara zilei de 24.09.2017, în jurul orei 22:07, inculpatul S.T. a distrus prin lovirea cu un topor display-ul unui aparat tip slot-machine marca Admiral aflat în proprietatea  societății „R.C.” S.R.L. din Fălticeni, care era montat în incinta unei sălii de jocuri din municipiul Vatra Dornei, provocând astfel un prejudiciu care a fost stabilit la suma de 4.612 lei.

“S-a mai reţinut că în jurul orelor 22:07 din seara zilei de 24.09.2017 inculpatul S.T. a tulburat ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări prin distrugerea cu toporul a display-ului acelui aparat tip slot-machine marca Admiral aflat în proprietatea persoanei juridice vătămate S.C. „R.C.” S.R.L. Fălticeni care era montat în incinta unei sălii de jocuri din municipiul Vatra Dornei, ce era deschisă publicului, iar prin specificul ei face parte din locurile special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement.

S-a reţinut de asemenea că tot în seara zilei de 24.09.2017 inculpatul S.T. a condus de două ori în intervalele orare 21:32:09 – 21:32:52 şi 22:08:00 – 22:09:01 pe drumurile publice, respectiv pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, un autoturism marca „VOLKSWAGEN” Caravelle fără a avea acest drept în condiţiile în care permisul său de conducere trebuia reţinut în vederea anulării ca urmare a comiterii de către el anterior a infracţiunii prevăzute de art. 335 alin.2 din Codul penal”, precizează prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Ciprian Laurențiu Stanciu-Horeanu.

De asemenea, s-a propus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de inculpatul S.T. prin ordonanţa procurorului din data de 26.09.2017, măsură care ulterior a fost prelungită prin Ordonanţele procurorilor din datele de 21.11.2017 şi respectiv 19.01.2018.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

1 comentariu

  1. Radu M spune:

    Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui ce-a distrus pacanelele! La cât mai multe pacanele distruse, la fel si cu casele de amanet, valute si câte alte mafiotii si hotii de chelit oamenii naivi de bani. Uite-asa îsi umplu conturile unii mafioti ce n-au muncit în viata lor! Hotii, tot cu hotie umbla toata viata lor, pâna-si vin de hac, ori singuri, în familie, ori le fac fac oamenii de rând capatul, sa le ajunga averile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6yWEWH to the field below: