Consilier local din Broșteni găsit în incompatibilitate de ANI. El a votat contractul de închiriere cu asociația crescătorilor de animale la care era vicepreședinte - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consilier local din Broșteni găsit în incompatibilitate de ANI. El a votat contractul de închiriere cu asociația crescătorilor de animale la care era vicepreședinte

De    •   Publicat acum 2 ani, 15 martie 2018   •   Fara comentarii

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă în cazul lui Gheorghe Bălan, fost consilier local al orașului Broșteni.

În calitate de consilier local, el a inițiat proiectul de hotărâre, a participat la dezbaterea, votarea și adoptarea proiectului de hotărâre privind menținerea contractului de închiriere încheiat între Consiliul local Broșteni și Asociația Crescătorilor de Animale Ciobănașul  Broșteni, devenit ulterior hotărâre a Consiliului Local.

La data adoptării hotărârii Consiliului Local, Bălan deținea funcția de membru fondator și vicepreședinte în cadrul asociației, având posibilitatea să anticipeze beneficiul rezultat în urma prelungirii contractului, respectiv încasarea subvențiilor A.P.I.A. pentru campaniile 2012 și 2013.

Bălan au fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OSHM77 to the field below: