VIDEO  /  Iluminat slab și victorie fără emoții: CSU Suceava – CSM Făgăraș  24 - 16 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO  /  Iluminat slab și victorie fără emoții: CSU Suceava – CSM Făgăraș  24 – 16

De    •   Publicat acum 2 ani, 11 martie 2018   •   Fara comentarii

*sala Liceului cu Program Sportiv Suceava  / aprox. 450 spectatori ( capacitate maximă )

*aruncări ratate 11 – 20  / minute eliminare 6 – 6

 

 

CSU  Suceava  ( tricouri albe )  nu a avut, în această seară, nicio problemă în a câștiga partida cu lanterna roșie din Liga Națională,  CSM  Făgăraș, cu 24 – 16 ( 15 – 9 ).  Pe parcurs s-au produs accidentări la Sipka, Burlacu și Tîrzioru, dar ei au putut continua după îngrijiri medicale. Portarul C. Tcaciuc a reușit un meci foarte bun, reușind să devieze aruncări aproape imparabile.

În min. 5, la scorul de 1 – 0 ( gol Burlacu ) intensitatea iluminatului în sală scade considerabil, din cauza unei avarii.  Partida este întreruptă de oficiali timp de 11 min., echipele continuă încălzirea  ( video jos )  dar este reluată fără nicio îmbunătățire.  Situația avea să fie remediată în min. 36.

 

 

În min. 10 începe desprinderea pe tabelă, Petrea și Tîrzioru duc scorul la 5 – 3, oaspeții lovesc de două ori bara, Sipka îi imită, Sandu face 10 – 6 în min. 22.

Tot Tîrzioru și Sandu îi duc pe suceveni în avantaj la 13 – 8 într-un singur minut, 26.

În ultimul minut al primei reprize, Burlacu expediază o ghiulea pe care portarul advers probabil nu a văzut-o decât în ațe, iar Ciubotariu stabilește scorul la pauză cu o execuție de rafinament.

Cea de-a doua parte continuă cu intervențiile exacte ale lui C. Tcaciuc, aplaudate îndelung de spectatori.  În pofida ratărilor sucevenilor, oaspeții nu reușesc să se apropie, în apărare Burlacu și I. Tcaciuc formează un zid greu de trecut.

Polocoșer capătă încredere și înscrie pentru 19 – 14 în min. 49, după care Tîrzioru perforează din nou poarta făgărășenilor  ( video jos )  în min. 53.

 

 

Baican și Ciubotariu ajută la obținerea succesului, spectatorii aplaudă cu dărnicie, lumina este din nou la intensitate corespunzătoare, așa încât antrenorul Chiruț se poate declara mulțumit.

Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost Tîrzioru – 8 goluri.

Următoarea etapă va programa, pe 22 martie, partida  Minaur  Baia Mare – CSU.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 11 martie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: martie 11, 2018 @ 10:21 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qtt7vT to the field below: