Accident cumplit la Milișăuți! Un mort și doi răniți după ce o camionetă a căzut de pe un pod FOTO - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Accident cumplit la Milișăuți! Un mort și doi răniți după ce o camionetă a căzut de pe un pod FOTO

De    •   Publicat acum 2 ani, 10 martie 2018   •   1 comentariu

Astăzi dimineață, în jurul orei 7.30, o autocamionetă în care se aflau mai multe persoane a căzut de pe un pod, pe raza orașului Milișăuți și s-a oprit pe o fâșîie de prundiș.
Autovehiculul a căzut în albia râului Suceava de la o înălțime de aproximativ 10 metri, iar în interiorul mașinii se aflau trei persoane. Două dintre ele au ieșit să iasă din mașină după impact, însă cea de-a treia a rămas încarcerată, în stare de inconștiență.
La fața locului s-au deplasat Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Intervenția pentru descarcerarea victimei a fost una dificilă, întrucât atât accesul către autovehicul, cât și poziția în care acesta era răsturnat a necesitat un efort susținut din partea salvatorilor pentru operațiunile de extragere.
Din nefericire, victima încarcerată era decedată din cauza rănilor suferite.
“Celelalte două persoane implicate erau conștiente și cooperante, cu răni ușoare. Acestea au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital, pentru investigații suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Poliția rutieră desfășoară cercetări pentru a vedea din ce cauză s-a întâmplat accidentul, dar cel mai probabil acesta s-a produs pe fondul vitezei excesive și a poleiului de pe carosabil.

Cele trei persoane din autoturism sunt din județul Olt: persoana decedată, un bărbat de 45 ani, fiul acestuia de 22 ani și șoferul de 38 ani.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email

1 comentariu

  1. arhivistul spune:

    Statul român, în calitate de administrator al drumului, trebuie să răspundă în instanță. Carosabilul podului nu este securizat cu glisiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OrpIUO to the field below: